Underbara vår

Datum: 2010-05-03 Klockan: 15:44:28 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Ja nu njuter jag. Å staden börjar bli grön. Å den vaknar till liv och jag känner frid och mår så gott.
Åkte ut till Skärgården med barnen efter jobbet. Årets första mjukglass i solen och det var så skönt i luften. Det blåste inte alls kallt. Så jag har njutit.
Försöker njuta av det vi har. Livet är kort och man vet inte vad som väntar. Många får tråkiga besked om sjukdom och annat som vänder hela deras värld upp och ner. Man får vara glad så länge vi får vara just så friska som vi faktiskt är.
Jag har haft så många och stora motgångar men känner ändå att just nu så har jag så mycket att må bra över. så mycket att älska och jag vet att jag är älskad även om jag bara har de mina... de närmaste.
Just att njuta och vara glad för nuet det är så viktigt. Vi måste våga stanna upp och leva här och nu. visst ska vi ha lite planer framöver, något att se fram emot men vi ska inte vänta med att leva....
Jag försöker att heller inte döma andra. Det jag ser är vad jag ser men jag vet egentligen inte vad mer som döljer sig där bakom. Varför det ser ut som det gör. Jag är inte perfekt och jag glömmer ibland... jag gör fel men jag försöker lära mig att inte göra detta.
Vill man ha en trädgård som ser ut som helvete.... eller ett hem som ser ut.... eller inte rulla egna köttbullar så behöver man ju inte detta bara för att andra har det på ett annat vis.
Ibland önskar jag dock att jag hade det perfekt men hur andra har det har jag inte med att göra.
Vi har en trädgård som är förfallen. Äldre bodde här och orkade inte och det förföll... de orkade inte mera. Huset utvändigt har oxå förfallit och jag mår skit över detta varje dag så jag behöver inte påminnas att det är förskräckligt när folk inte sköter sina hus.
Jag vet själv hur det ser ut och ingen har med detta att göra. Varför mår de så illa av detta?
Men vi grejjar och en dag så ser det nog bättre ut. För vi vill... men det finns som sagt orsaker bakom och många kommentarer ska man inte bry sig om men det gör så ont somliga dagar.... så ont.
Nåja.... jag försöker att fånga dagen. Njuta här och nu och leva. Leva för vår skull för min skull.

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Linda

Vad härligt det var att läsa ditt inlägg. Det får mig att känna mig mindre ensam om mina känslor. Har någon sagt att de mår dåligt av ett dåligt skött hus till dig? Jag önskar verkligen jag vore bättre på att "fånga dagen", det behöver jag öva på.

2010-05-03 @ 17:58:44
Länk: http://wondergirl-bloggen.zoomin.se
Becca & baby

Har inte kommit in på ett par dagar, men nu fungerade det :)



Hur går det på bloggpartner? Segt för mig :/



Kram!

2010-05-03 @ 20:37:06
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Becca & baby

Snällt! Jag klickar också, nån gång har jag varit tankspridd och glömt när jag läst dina inlägg, men oftast kommer jag ihåg :) Är dock dålig på att klicka på mina egna reklamer, hehe.



Kram!

2010-05-03 @ 20:51:42
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: