Träning....

Datum: 2010-10-08 Klockan: 09:39:20 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Just nu försöker jag hålla igen. Jag har verkligen inte lust att gå upp mer i vikt. Allt sätter sig på och runt min mage. Alltså NEJ jag är inte fet eller så tjock så jag borde klaga men om jag inte slutar med mina dåliga vanor finns ju chansen att man ändå blir större.

På kort tid har jag gått upp ca 12 kg. Och det är tolv kilo som jag inte alls behöver eller ska ha. Det är ungeför så mycket som ska bort för att nå en sk idealvikt. Men jag är glad om jag inte går upp mer och står stilla och blir fastare. Får bort magen. Får bättre hållning. Starkare rygg och få igång min cirkulation i nacke och axlar för att slippa värk.

Så träning och att låta bli sötsaker. Sötsaker ÄR min passion. Men jag ska givetvis inte sluta och sätta upp så stränga mål att jag inte klarar av detta. Rör jag mig mera så kan man äta mera och en dag i veckan, något litet eller som sagt någon gång men inte alla ballerina kakor som inte ens är så goda så de är värt att äta dom. Eller alla gånger det bjuds på fika och man äter fast det itne ens tilltalar mig bara för att.

Nej jag har hållt på i två veckor och det har gått bra. Det syns inget ännu men ajg tycker min mage inte är så svullen nu.

Jag lider dessutom om IBS så magen är ofta svullen och bullrig och trist i största allmänhet. Saken är den att äta mycket grönsaker och frukt inte riktigt fungerar pga min mage. Jag får försöka hitta andra vägar... mellanvägar.

Träningen går lite trögt, speciellt nu med en oerhört värkande korsrygg men jag har varit iväg idag och jag vet att det blir bättre bara jag gör detta. Men i lagom dos.

Jag ska försöka göra saker som blir en del i mig. Ett beteende som jag orkar hålla kvar. Ett beteende som inte bryts efter något tag. Pga mediciner har jag gått upp och kanske inte kan gå ner men jag kan kanske ändå få mer än EN stor magruta på magen. Å må gott för just nu lider jag av detta.




Kommentera här 5 st

Kommentarer
Barnens Hjältar

Dagen började kasst men nu är den bra igen :-)

2010-10-08 @ 12:51:57
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
cicci

träning e faktiskt skit viktigt...men jag vet hur svårt det kan vara ibl...jag skulleoxå behöva en spark där bak för att få in en god vana!

2010-10-08 @ 20:29:48
Länk: http://cicci79.blogg.se/
Johanna

Här är allt bra, själv då?

2010-10-08 @ 21:58:21
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Georg Hendrix

Jag var på gymmet för några dagar såg jag en tjej träna. En ganska stor tjej (men inte för stor), men hon tränade typ ingenting alls.. det såg nästan löjligt ut. Hon var "ganska" stor på ett sätt som innebar att hon antagligen inte "bara" är fett utan del muskler. Det tyckte jag var konstigt.



Det svåra tycker jag är att BÖRJA träna. Att slänga på sig kläder att jogga eller ta cykeln ner på gymmet. När man väl är påklädd och där så kör man ju bara.. då jag är väldigt långtifrån att vara mest vältränad i lokalen är jag ändå rätt stolt över att nästan alltid vara den som svettas mest (dvs. att jag verkligen försöker). Ska man bara stå och "inte göra något" kan man lika gärna stanna hemma med :P

2010-10-09 @ 00:01:42
Länk: http://georg.blogg.se/
Johan

Ja, om man bara kunde gå upp 12kg, det skulle jag inte tacka nej till... ;)



Det är skitbra att du sätter upp mål sådär, att inte äta så mycket sötsaker, men tänk bara på, som du säger, att ta lite i taget. Gå ner i steg. Ta inte allt på en gång, det funkar inte. :)



Vilket huvudsymptom har du för IBS?

Är det inte så att frukt och grönsaker retar magen när man har IBS? Något åt det hållet i alla fall..? Har för mig att jag läste något sådant... :)

2010-10-11 @ 04:44:03
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: