Mus-svans-gryta

Datum: 2010-09-15 Klockan: 09:14:47 Kategori: Allmänt

Väl hemma från träningen möttes jag av två kelsjuka katter. Den ena keligare än de flesta och den andra surare än dom mesta.

I vanlig ordning snubblar man näst intill in över Baylies... å jag förstod snart varför när jag såg något precis under dörren. Ja ni vet tätt intill nedersta delen av dörren på bläcket. Där slickad mot väggen låg den.

En MUS!!!

En stendöd nyfångad grå mus.

Katten tittar på mig med stora ögon och väntar på berömmet som inte alls kommer.

-My fyyy och USH!

Spaden hämtas å musen åker i soporna.

Hon tittar på platsen där musen legat. Luktar... tittar upp på mig och förstår inte alls var den blev av.

Jag snubblar in över katten återigen och säger åt henne att du kan lägga hur många möss du vill här ute, något beröm från mig får du inte och det blir inga MUS-SVANS-GRYTOR i detta hushåll.

Å inga fågelsoppor heller.

PUNKT.

Vi har en grym jägare i huset och det syns. Baylies är rundare än de flesta...en liten kubik med korta ben. Inte alla som har en katt som torkar gräset varje gång hon går ut.... med sin mage.


Baylies.


Kommentera här 2 st

Kommentarer
carro

detsamma detsamma =)

2010-09-15 @ 09:47:04
Länk: http://lovelyc.blogg.se/
Johan

Ja, usch, det är lite äckligt. Ford lyckades linda in en fågel i sin lilla filt en gång. Sedan lekte han med filten ett tag, tills fågeln lyckades ta sig ut och flyga upp högst upp på ett skåp i köket. Pappa slängde ut den, men Ford skulle ändå upp där, högst upp på skåpet, för att hitta fågeln. Han hoppade upp på köksbänken, jamade lite och tittade upp. Vi lyfte ner honom, men han hoppade upp igen. Då lyfte vi upp honom högst upp på skåpet och så gick han och luktade där uppe i flera minuter, lilla Ford. :)



SV: Ja, det låter gott! :)



Ja, det ska jag göra! :)



Nej, tomhet är inte lätt. Usch. Man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen. Man ska vara glad för de få vänner man har, de är guld värda, men likväl käänner man sig ensam ibland. Det är inte lätt.



Du klarar det Tess, det vet jag! Jag tror på dig! :)



Ja precis, kroppen måste vila någon dag ibland då och då. Man kan som sagt köra på i samma hårda tempo ca 3 dagar, sedan behöver kroppen vila. Det är självklart olika från person till person hur snabbt kroppen återhämtar sig, men vila, det behöver vi som sagt alla. :)

2010-09-15 @ 16:14:00
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: