Rastlös/bygget

Datum: 2011-08-14 Klockan: 09:30:11 Kategori: Hemmet

Just nu skulle jag vilja vara i Skåne. Utställning för möss idag. Inte så mycket för utställningen utan att få kunna få hem min mus.



Bild: Tårtan. En röd mus..

Ikväll kommer han finnas i Stockholm. Jag borde åka dit å hämta honom. Imorgon eller så. Men jag vill inte åka ensam direkt. Men jag skulle gärna göra en utflykt dit. Mer än gärna till och med. LER.

Jag är rastlös. Det kryper i hela mig och jag vill göra saker. Men vet egentligen inte vad. Det är ju inte så att jag inte har något att göra men det ska ju vara något som kan fylla tomheten som rastlösheten ger mig. Detta något är ofta saker som jag inte borde. LER.

Jag skulle bli skitglad om någon bara kunde ringa och be mig hänga på till var som helst. Sånt där oplanerat. Men ingen ringer ju. LER. Vill gärna köpa lite saker. Jag vill MER än gärna få lite uppdrag i scrapbookingen så jag kommer igång där. Ingen som behöver få några kort gjorda? Något skoj att ge bort? Jag gör ju på beställning och jag skickar gärna per post. Gör någon glad vet ja!!!



Solen försvann. Den sken när jag kom upp vid halv åtta. Nu är det grått. När Daniel vaknar kanske jag borde kolla av vad vi kan göra uppe på våningen vi gör iordning. Om vi har färg finns en del att måla. DET vet jag. Det händer en del där uppe nu. KUL. De börjar likan något. Här följer lite bilder på det som skett under veckan. Nästa vecka ska det komma upp väggar så det blir de rum vi ska ha där. Martin jobbar på bra. Efter att ha haft ett annat jobb emellan tror jag att han kommer jobba på en del här nu. Sliter som ett djur. Bättre snickare hade vi inte kunnat få. Han har ideerna. Han har lösningarna och är duktig. Tack Maluo för att du tipsade oss. vi kan inte bli nöjdare de säger jag bara.



Bild: Kortväggarna börjar bli klara. Innanför blir det som ett litet vindsuttrymme. Garderob för saker att förvara.





Bild: I kuporna är det klart med panelen runt fönstren och väggarna är gipsade och klara för att spackla. Panelen ska dock målas en gång till runt.





Bild: Den ena gavlen är oxå färdiggipsad och har fått in det fönster som ska sitta där. Så där det är gipsat nu kan vi börja spackla. Jag ska även börja kika på tapeter. Ungarna ska ha enfärgad vägg vid fönstren men sedan en fondvägg på motsatta sidan. I mellanrummet funderar jag på en enfärgad tapet. Grått har ja tänkt i en ljusare ton men jag måste iväg och titta.

Så visst har vi att göra. Jag veet. Jag har en sån tomhetskänsla som hela tiden ska fyllas med saker och så ska jag komma igång med de där som fyller den. Men vad? Om jag kunde komma på ett bra sätt att ge mig på den där rastlösheten.

Nu ska jag dock ta tag i mina möss... kolla allt som behövs runt dom och ge dom sin dagliga dos av GOOS. De e myyys de.




Bild: Lilla söta Mazzarin. Svart vit liten mustjej. Här ser ni även mina nya fräscha naglar. Fransk manikyr denna gång. Å denna gång är de ordentligt gjorda. NÖJD.


Idag kommer August hem igen med. Har spenderat helgen hos Malou.




Bild: Sugust åker i BMX parken och Teuqila och Titus kollar på. Gogrisarna.




Kommentera här 10 st

Kommentarer
Johanna

Det artar sig,.... ser bra ut :)



Ja jag vet inte varför jag skicka sms till M, så dumt, men det verkar som han har ändrat sig. Men ja ändå dumt... :/



Ja jag såg de hade såna på tupperware innan å det hade varit kanon med en sådan :)

2011-08-14 @ 09:47:33
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

En kille jag känt i många år, vi började träffas igen för något år sedan och jag trodde han ville något seriöst, men han lekte bara med mig och spelade ett spel..... Men det känns som han ändrat sig nu, men jag vet inte, sitter här med ångest över att jag skickade sms...jag vill inte hamna i den fällan igen.... :(



Dessa 4månaderna vi inte har haft kontakt har jag mått så bra, jag vill inte börja må dåligt igen .(

2011-08-14 @ 10:16:47
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Ja kanske! Skicka sms om hur jag vill vi skall ha det nu, enbart vänskap, aldrig något mer sex och inget prat om sex. Kan han inte fixa det, då är han inte värd min vänskap alls! :)



Förstår du vill börja inreda- :)

2011-08-14 @ 10:41:18
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Det är egentligen sjukt man skall behöva ha regler för vänskap...



Ja du får hålla ut litet tag till :)

Johanna

Ja så är det nog, vi får se vad som händer och sker, han har egentligen redan fått för många chanser. Men ja, det är nog något jag måste gå genom.... eftersom han ploppat upp flera gånger under dessa 4 månader vi inte haft kontakt..... :)



Dina ord värmer och det är skönt och kunna prata om det med någon som är utanför.

2011-08-14 @ 11:24:26
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Ja nu skulle jag vilja träffa hon och se om han kan hålla det hela.. han har i coh för sig inte svarat på mitt sms.... han kanske inte ens går med på det.



förstår du vill ha det mötet, ibland mår man bra av det. Jag hade ett sånt möte i sthlm, medett ex... och det var så skönt när det var över, då visste man att känslorna som fanns där en gång var borta

2011-08-14 @ 11:48:14
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Tråkigt att han inte vill träffas :(



M och jag skall inte ses nu. Vi kan vara vänner först när hans terapi är slut (om den ens tar slut) Tills dess radiotystnad :)

2011-08-14 @ 14:32:17
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Janeth

Rastlöshet kan vara hur jobbigt som helst! Konstigt nog så dyker den upp när man egentligen har massor att göra =P

Kanske kan ha att göra med att man oftast har tråkiga ring man måste göra ;)



En fin fin söndag önskar jag er!

2011-08-14 @ 14:50:43
Länk: http://[email protected]
Viktkamp

trist att du känner sån tomhet =( Hoppas det känns bättre snart! Kram

2011-08-14 @ 20:58:17
Länk: http://viktkamp.webblogg.se/
Helgi

Hej!



Skulle du vilja skriva om renoveringen ni håller på med på ett byggforum för en liten morot?



Hör av dig till mig på mejl så berättar jag mer,

[email protected]



Vänliga hälsningar

Helgi

2011-08-15 @ 17:00:12
Länk: http://byggla.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: