Badrumsrenovering och planering av övervåning

Datum: 2011-02-11 Klockan: 09:38:41 Kategori: Hemmet

Renoveringen går mot sitt slut. Jag hoppas Daniel ska få in allt i badrummet idag så jag kan börja plocka tillbaka där. Få klart.



August som aldrig stör sig på snön suckade idag och sa:

-Jag som hade tänkt hamra ute idag.

Ja de råder full snöstorm ute och vi stannar inne. Två byggföretag kommer att hälsa på idag och försöka titta på vad vi vill ha gjort på övervåningen samt ute. Jag hoppas vi ska kunna hitta ett företag som vill ta åt sig jobbet och som kan räkna på de.

Ja de har visat sig svårt. Att räkna då de innefattar sååå mycket. Jag trodde dock att de visste att man kan dela upp jobbet i bitar. Isolera kostar detta.... takfönster detta. Trapp de här.

Nåja... vi hoppas kunna få någon som snart kan börja. Isolera och få dit innerväggar så får vi se hur de blir senare. Daniel kanske kan göra finliret senare. Bara vi får hjälp med de större. Daniel kan göra jobbet själv men tiden är svår att hitta. Å de tar mindre tid om ett företag kommer å jobba mer effektivt.

Offerter har inkommit från två företag än så länge där den ena går helt bort pga bemötandet och de andra har bara räknat på utsidan, men de såg bra ut.




Kommentera här 8 st

Kommentarer
Mia

Samma här, snö i mängd hela natten o fortsatt nu, vojne vojne finns det verkligen så här mycket snö. Vi som sett fram emot att visa upp vårt hus utan snötäcke :-( nåja rätt köpare kanske kommer ändå!



Förstår dig, så härligt att få sätta tillbaka i fina nya skåp o lådor, pynta fint i det nya (glöm inte att visa bilder sen!!).



Bara vi får komma iväg tillsammans o bara vara så räcker det långt, inga måsten o sånt med i bagaget, bara kärlek!



Varma o stoooora kramisar!

2011-02-11 @ 10:28:27
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
mamma till William

God förmiddag..hihihi..tom barnen är trötta på snön och det betyder mycket..Skoj att fixa möblerna i dag..kram

2011-02-11 @ 10:35:27
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Ellis

Hoppas ni kan få hjälp från några som ger ett bra pris och verkar ha en bra inställning då!

Skönt att få saker i ordning kan jag tänka mig!

Ingen snö här idag, solo och kyla däremot!

Ha en fin dag!

Kram Elenor

2011-02-11 @ 10:38:23
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Johan

Hur var bemötandet från de där dåliga då?



SV: Hm, nja, jag har ju inga problem med riktningar osv. i vanliga fall, men när man skottar snö, står böjd, rör sig framåt, spaden skrapar mot marken osv. då blir det lätt att man tappar bort sig, men jag har ju ändå hyfsad koll på var jag är.

Annars, i vardaglivet etc. är riktningar inget problem. Dessutom tränar man det ju genom orientering på planen när vi spelar, lite gratisträning där. :)



Ja precis, där ghar du helt rätt! Man måste försöka! Faktum är att man faktiskt klarar det mesta, bara kommunikationen mellan parterna fungerar och saker och ting anpassas. Då fungerar det mesta, men brister det i kommunikationen, antingen hos någon annan eller hos en själv, då blir det svårt. Blockerar man sig själv är det klart det inte går...

2011-02-11 @ 10:53:26
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
mamma till William

Vilken under prins du har som har förstånd att gå in o klä på sig mera kläder :) kram

2011-02-11 @ 11:51:25
Länk: http://blondis81.blogg.se/
Johan

SV: Hmm, ja, vad ska man säga? Snacka om praktexempel på hur man inte ska beté sig, speciellt inte innom ett sådant yrke...



Ja, självklart är det så. Det blir ju liksom en helt annan sak att förlora synen som äldre, man blir mer begränsad och ser kanske inte möjligheterna på samma sätt som om man är yngre. Åkte exempelvis med en gubbe i taxin i höstas som tyckte att allt var kört och han hade inget att leva för längre nu när han knappt kunde se längre. Allt var bara dåligt och ja, det var verkligen ett exempel på att låsa sig och blockera sig själv i allting, bara se hinder istället för möjligheter.

2011-02-11 @ 11:55:23
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Ellis

Här är det sol och -15, ingen snö än men det kommer säkert hit upp också! =)

Kram Elenor

2011-02-11 @ 12:22:01
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Eleonore

Va skönt att du får ta det lugnt då om du känner dig lite dålig :) Då kan det vara ansträngande nog att posta brev.



Javisst får du fråga det, jag bor i Karlskrona. Var bor du?

2011-02-11 @ 13:45:04
Länk: http://fikamed.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: