Bygget går som sagt vidare.

Datum: 2011-07-06 Klockan: 08:00:00 Kategori: Hemmet

Nu är det ju mycket som man inte kanske ser så mycket av. Men det händer enormt mycket här hemma. Martin håller väl mest på uppe på taket med plåtar och tegel. Har förberett för takutsprånget som kommer bli på huset med.

Inne har han börjat regla lite för elen ska väl snart börja dras MEN ja ni vet hur de är. Man vill kunna börja se RUM. Där är vi inte ännu. Han jobbar flitigt och jag är så nöjd med detta. Han är superduktig. Nogrann och förstår hur jag vill ha de. Trevligt sällskap är han om dagarna med. Sitter ju mycket ensam hemma om dagarna med barnen så ja det är ett trevligt sällskap.

       

Vårt hus får ju ett rejält ansiktslyft både inne och ute. Så det kommer se så bra ut när allt är klart. Det har behövts rustas på utsidan länge och väl. Nu äntligen kan man slippa reta sig på en ful fasad osv.

Daniel och jag har även tagit tag i en del i trädgården trots allt. Så även där ser det liiite mer skoj ut nu. Uteplatsen på baksidan som vi inte använder har i alla fall röjts upp på ogräs och ja det ser ju genast trevligare ut. Någon dag här ska häcken tas ner. Vi klippte den mot grannarna men runt huset i övrigt ska den klippas ner för att få chansen att växa upp lite tätare och finare. Ska bara ha en röjsåg först.

Vi ska väl börja ta tag i det blivande skafferiet i köket med på allvar. Det jag har idag kommer försvinna pga trappen. Men detta kommer bli kanon. Ett skafferi att gå in i... gammeldags ska det bli. Nu röjjer vi den garderob som ska bli skafferi. Det tar dock lite tid då vi pga rust av hela huset inte har så mycket förvaringsutrymmen. Mycket rensas bort och man måste hinna kasta mycket skräp. Men rensat blir det. Å detta är underbart.




Kommentera här 3 st

Kommentarer
Barnens Hjältar

Jag önskar vi hade pengar att leja någon som bara gjorde klart allt.. Helst av allt skulle vi vilja bygga på en våning (eller jag i varje fall). Vi börjar känna oss trångbodda :P

2011-07-06 @ 08:39:19
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Johan

Det där kommer bli super, Tess! :)



SV: Haha ja, det blir nog lätt så! ;)

Har du kommit iväg och tränat något nu under semestern då? :)



Nej precis, så är det. För, som sagt, alla är vi individer i grunden.

Hur menar du, "att hon kände kanske att hon ville våga eller att hon faktiskt är redo..."?



Ja, jag förstår vad du menar...

Jag tycker det är klart man kan ha kill/tjejkompisar även fast man har en partner/sambo, varför inte liksom? Alla måste ju få ha sitt liv. Det är så klart det där med svartsjuka, det förstår jag också, men grejen med svartsjuka är att det egentligen inte är något illa menat, tror jag. Man är bara så otroligt rädd att förlora den man älskar, för han/hon betyder så galet mycket för en. Sedan kan det så klart gå till överdrift, men det är en annan sak...



Ja, det har varit helt otroligt väder nu på senaste! Riktigt varmt, både om dagarna och på kvällarna/nätterna, precis som det ska vara. Det är äkta sommar och när det är såhär är det inte mycket som slår den svenska sommaren! :)

2011-07-10 @ 10:31:16
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
sara

hej! surfar runt o letar takkupoler o då kom din sida fram o det fongade mig för det är SÅ LIKT VÅRT HUS!!! Vi ska bygga sov loft på vinden men för att få trappen upp på rätt ställe i hiset så måste vi bygga en takkupol el vad skjutton det heter. men ingen av oss e byggare.. aaaaa livrädda!! e det mycket kompliserat /dyrt att leja?? vore kul att höra! //mvh sara

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: