Idag....

Datum: 2011-05-11 Klockan: 08:10:15 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Idag är jag trögstartad. Rejält. Sover väl lite illa. Sedan är det många mornar man ger sig upp i ottan. Dels för jobb men sedan för att få iväg barnen till skolan. Fördelar såklart. Man kommer upp och kan hinna med mera.

Idag ska ja iväg på en sak vid kvart i tio. Jag borde träna. Men jsut nu orkar jag inte. Idag tar ursäkterna mer av min tid än de borde. Tankehärvor som far runt. Men jag har tänkt reda ut dom under dagen.



Känslor. Hela tiden dessa känslor och tankar om hur andra ser på saker. Hur andra tänker. Om mig. Oss. Inget att fästa tankar på men jag gör så. Jag ägnar många stunder åt mina tankehärvor. Jag vet ärligt inte hur jag ska få stopp på dom. De finns. Jag säger hej där när de kommer och försöker å få dom att passera.

Jag hoppas på en lika fin dag idag. Jag känner att jag mår så gott av solen. Av det fina vädret. Det är som sommar nu. Ljumma kvällar. Jag hoppas de håller i sig. Vi har så kort tid på oss att fylla på med solens vitaminer.



Sedan vill jag påminna er som läser min blogg.... följ den via bloglovin så missar ni inget. Jag har en sån knapp på vänster sida... klicka å börja följ... Vore skoj att få se hur många som verkligen följer bloggen då jag har en hel del läsare.


Kommentera här 11 st

Kommentarer
Yasmine

okej okej :)

Ja, jag älskar att hålla på med mina blommor :)

Jag skulle vilja bli florist :)

Jag blir att må så bra när jag håller på med blommor :D

2011-05-11 @ 08:25:59
Länk: http://ladyyasmine.blogg.se/
Yasmine

Ja, om det var så lätt att få jobb med blommor så hade jag lätt gjort de.

2011-05-11 @ 08:46:53
Länk: http://ladyyasmine.blogg.se/
Georg Hendrix

Det kan jag förstå - Vi får se hur blogglovin hanterar det. Håller med om att det är ganska osmakligt att blanda det med mode och 12-åringar som berättar om sina liv. Dagens generation kommer nog i kontakt med sånt väldigt tidigt, men ändå.



Iofs kan det bli intressant angående rätten att publicera vad man vill. Jag tycker själv att bloggvärlden är supertråkig. Att läsa om mode, "idag har jag fikat i en park" eller snygga tjejer som skryter om sina liv utomlands känns inte så hett. Vill hellre lära mig något eller folk som tänker utanför "boxen" :)



2011-05-11 @ 09:30:59
Länk: http://georg.blogg.se/
Emelie - Mamman som älskar vitt

Ja, underbart fint :) Det är så fint och luktar ljuvligt om de flesta blommor när det slår ut. HI hi



Kram & ha en toppen dag!!

2011-05-11 @ 09:48:24
Länk: http://njutensmula.se
i min lilla lilla värld

Trots att jag är gravid så är jag rädd för att bli för stor. Därför håller jag igång så mycket jag kan. Ja, jag tycker ju det är kul oxå förstås

2011-05-11 @ 10:16:59
Länk: http://saratilling.se
Maria

Ja jag känner igen mej i dina tankar, jag är ju precis likadan "/



Jo det är fint här, våren och sommaren är oslagbar. För vår del blir det förhoppningsvis sista sommaren även om det är med blandade känslor vi lämnar ön.

Men det var ingen snäll jämförelse du gjorde med dej själv och lasten =)

Du får komma över hit och hälsa på. Även om en annan inte orkar så mycket och är begränsad så går det väl alltid att hitta på något! Här vet man aldrig från dag till dag hur nästa dag blir...



Jag tog bort inläggen, märkte att det blev för starkt för vissa. Visst, det är min blogg och jag borde få bestämma själv. Men det för alltid med sej en massa när man öppnat upp så där mycket. Det finns ungdomar i min omgivning som läser bl a...Andra blev chockade, en del väldigt ledsna, de har ju inte förstått/sett/hört. Någon gjorde det undermedvetet och fick sina misstankar bekräftade, vi var bara barn när vi umgicks...

Men jag ska fortsätta att skriva, på en annan blogg tror jag, som bara kommer att handla om just det. Så får den andra bloggen fortsätta att vara "vardaglig"...



Ha det gott i veckan

kramis

2011-05-11 @ 10:58:42
Länk: http://tidsfrdriv-m.blogspot.com/
Sandra

Jobbigt när tankarna yr runt som en orkan inne i huvudet!

2011-05-11 @ 13:16:49
Länk: http://lilleput.blogg.se/
Tess

Svar på en kommentar du skrev i Georgs blogg. Ordet ska vara fritt, men håller med dig om att man ska bli förvarnad ifall en blogg innehåller något man kanske inte vill utsätta sig för. Då kan man välja att inte klicka sig vidare, men att bara komma in på en sida och "POFF", där är det liksom. Det blir osmakligt.

2011-05-11 @ 13:33:09
Länk: http://highlandertess.blogg.se/
Georg Hendrix

Jag håller med, men vårt samhälle är lite konstigt. Jag menar.. "Big Brother" vad är det? Folk som visar upp sig och har sex i TV. Vad är det för skillnad på ren porr?



Jag tycker som du. Allt "sånt sex" borde säkert få finnas.. men inte på bloglovin, inte på "vanlig TV".. utan vill man se det får man söka upp det på speciella sidor eller köpa särskilt TV-kanaler.



När jag förut lade upp olika "sex"-grejer... vad tyckte du om det? Är det skillnad från det som dessa håller på med ? :O

2011-05-11 @ 13:43:05
Länk: http://georg.blogg.se/
Johanna

Ja jag skall undersöka med wordpress när jag tagit tag i kommentarerna, de borde med ha ett ansvar... :)



Hoppas du kommit igång lite nu!



Åh det är så tråkigt när folk säger de lägger till en på bloglovin men inte gör det, utan bara för de själva skall få en ny prenumerant.... :( Hade jag kunnat hade jag följt dig mer än jag gör :)

2011-05-11 @ 15:22:42
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
marie

Ja, visst är det härligt med solen och värmen som äntligen kommit.

Vackra blommor förgyller alltid tillvaron! Fina bilder.

Jag håller som bäst på att försöka få bort ogräset från våra rabatter, tråkigt jobb men ett måste.

Må så gott och var rädd om dej!

Kom ihåg att DU är den viktigaste människan i ditt liv!

Kram

2011-05-11 @ 15:23:15
Länk: http://mariekjerulf.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: