Väntrummet.

Datum: 2011-05-02 Klockan: 11:00:54 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Så sitter jag där igen. I änden av en kort korridor som kallar jourmottagning. I ett litet litet väntrum. I en annan del av det hus jag så ofta besöker.

Det var här jag satt för snart tre år sedan och började mina besök här. Det var just hit man gick för att träffa någon allra första gången. Sedan fick man flytta en trappa upp.

Korridoren är full av städsaker och möblerna står huller om buller. Man ska rengöra golven. Lika var det förra veckan men DÅ var jag på den övre våningen. Då fanns även den välbekanta luften i trappen upp. En aning av cigarr. Den lite sötaktiga doften som jag finner enormt angenäm om jag jämför med ciggaretter i övrigt.

Idag finns inte doften alls. Ägaren till doften finns inte i huset idag. Jag vet att han inte gör det och jag vet att den förnimmelse av doft även tillhör någon annan som då och då kommer förbi men som jag sällan hinner fånga upp. Förnimelsen av en svunnen tid infinner sig först när min blick ser skylten som finns mitt emot min korridor, den som leder till en mycket längre och som med stora bokstäver berättar vilka som besöker den delen. Jag hör inte till den skaran. Inte alls. Men ändå så känner jag ingen rädsla i orden. De är liksom allt annat trygga och igenkännande.

Solen skiner ute men det blåser kallt. Jag känner dock knappast kylan då jag som vanligt fylls av en innre harmoni och värme.

Mitt besök kommer leda till många till framöver. Jag kommer bli en flitig besökare i den lilla korridoren och vidare en trapp upp. Jag har mycket att jobba med. Många tester. Många prover. Många formulär som ska analyseras.

Jag vill tro. Jag vill verkligen tro att detta ska fungera. Jag ber ingen Gud om hjälp. Jag ber bara mitt inre att svara på detta. Säga att detta behövdes. Att nu fungerar detta. Det är bara JAG som kan få det att fungera och nu banne mig ska det bli bra.






Kommentera här 14 st

Kommentarer
i min lilla lilla värld

Det KOMMER fungera!!!

2011-05-02 @ 11:19:46
Länk: http://saratilling.se
Sofia

Kör igång veckans blogg, var gärna med :)

2011-05-02 @ 12:44:22
Länk: http://urmittperspektiv.devote.se
ABSOLUTEELIN

fin och härlig blogg du har!!

är allt bra hos dig?

2011-05-02 @ 13:09:26
Länk: http://elinsofieulander.blogg.se/
Johan

Gillar de här målande och beskrivande inläggen. Man får verkligen en bild av allting. Bra! :)



SV: Kanske, jag vet inte. Antingen är du det, eller så har jag lätt för att just läsa av folk.

Mja, jag vill ju ha kontakt med henne. dagligen. Tänker på henne hela tiden, men vill inte att hon ska känna att det är jobbigt p.g.a. mig. Så jag försöker låta henne höra av sig, även om jag vill så mycket. Det känns bra för mig när vi väl messar litegrann, försöker få ur henne hur hon tycker det känns, om det är jobbigt eller känns konstigt. Gör det det, då är det lika bra att jag försöker hålla mig borta, för vill absolut inte få henne att må ännu sämre på något vis, även om jag bara vill väl. Men får oftast "jag vet inte" till svar. Hon är förvirrad och allt är bara kaos gissar jag. Hon har dock sagt att hon vill kunna prata med mig, att hon vill träffa mig och att det hon blir ledsen när hon tänker på hur allt är mellan oss. Så jag vet inte. Vi får se. Några mess i veckan är det väl numera...



Vi får se till att träffas i sommar, så behöver du inte känna dig så ensam, inte jag heller för den delen... :)



Nja, du har troligen inte lärt dig det helt och hållet, för det går inte. Man värderar och placerar folk i fack så fort man ser dem. Det sker som sagt undermedvetet. Det behöver inte vara något så tydligt som "en värsting" e.d. det kan handla om småsaker. Dock tror jag du mycket väl kan ha övat upp förmågan att styra dina tankar på ett mer medvetet sätt, att undermedvetet tänka mer på hur du agerar och bedömer folk när du träffar dem första gången.

2011-05-02 @ 14:14:39
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Johanna

okej, jag kommer inte ihåg så mycket av mian besök av lidköping, fick jag erfara när min vän var nere för en månad sedan haha... så jag får nog göra nya besök för uppdatera mig :)



förstår om du inte vill berätta vad för test och prov du skall göra men jag håller tummarna att de går bra och att du får svar.

2011-05-02 @ 14:57:59
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Mickis

gud så fin design! :) <3

ha en bra dag!

2011-05-02 @ 15:44:05
Länk: http://mwoo.blogg.se/
Linda-Mamma till Alfred

Djup text, bra skrivet, vacker/sorgset på ngt vis..

Fin bild med!!

2011-05-02 @ 17:11:17
Länk: http://hummingbird.blogg.se/
Georg Hendrix

Snusk-Tess =)



Bra att du försvarar lite. Glöm inte att bita tillbaka om du hör skitsnack om oss små gurkorr av folk. Vi gillar dig ;)

2011-05-02 @ 17:14:47
Länk: http://georg.blogg.se/
Ingmarie

Klart det kommer att bli bra....men först måste det "dåliga" få ett slut!

Vad som än händer så finns jag här.....



Kramen från oss alla i skåneland

2011-05-02 @ 19:35:55
Länk: http://frujacobsen.blogg.se/
Mib

Hej, vi möttes ju där en annan dag. En dag när du var en trappa upp. Jag har också fyllt i formulär och grejer. Fick en slags diagnos; Bipolär sjukdom. Ju mer jag får veta om det desto mer ser jag stämma och det känns skönt. Mycket saker jag gjort har jag nu kunnat sätta i ett sammanhang. Jag förstår mig själv mycket mer än förr. Och jag slipper spela teater för mig själv. Det känns bra.

Lycka till Tess! Det blir säkert bra det där. Jag tror också på det där stället även om jag tyvärr tycker att det är rätt obehagligt att gå dit. Det sitter för mycket minnen i väggarna för min del, hela området. Min mamma jobbade där när jag var liten. Jag var med dit mycket. Jag tyckte om människorna men var samtidigt rädd - egentligen mest för vårdarna och för att hela miljön var obehaglig.

Kram på dej!

2011-05-02 @ 20:13:48
Länk: http://mibfilosoferar.blogspot.com
Barnens Hjältar

Det kommer bli kanon skall du se. Jag har haft stor hjälp av mina besök på liknande ställe fast på min ort. Jag klarar mig utan mediciner också fast bara i korta perioder. Inte längre än ett år.

Lycka till!

2011-05-02 @ 21:48:51
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Adine

Vad duktig du är på att skriva! Hoppas allt blir bra.. :)

Svar: Tack!

2011-05-02 @ 21:56:31
Länk: http://justbeingmyself.blogg.se/
Helene

Jag tror på dig och hoppas att du kan hitta en väg framåt !!

Det är DU värd.

Lycka till vännen.

Kram Helene.

2011-05-03 @ 09:16:13
Länk: http://helenesdagbok.blogg.se/
i min lilla lilla värld

Jag kan påminna med jämna mellanrum. Det behövs ibland =)

2011-05-03 @ 10:45:43
Länk: http://saratilling.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: