Min make

Datum: 2011-11-01 Klockan: 09:45:31 Kategori: Bröllop

Idag fyller min man år.
Grattis snutt.
Tänk vilken kärlekssaga.
Efter att ha skilt mig och levt ihop med en idiot i ett år, ( ja han va verkligen inte sund på ett ställe ) så dejtade jag en del. Ja va fan man måste ju kolla in lite killar om man ska hitta den rätte.
Men så tänkte jag att nu ger jag upp. Jag orkar inte.... de blev ju jobbigt de där. Man träffade några riktiga guldkorn men de ska vara besvarat.
Så en dag så hittade jag en kille som inte bodde för långt borta. Tre mil.... helt okej. Han såg trevlig ut å så skickade jag ett meddelande.
Vi började prata. Han va inte som de andra. Han frågade inte efter bröststorlek och marknadförde inte sina behag. Han var bara Daniel.
Jag frågade samma dag vi började chatta om han hade lust att komma in till mig. Se en film. Han tackade ja. Vi käkade lite toast minns jag. Såg film. Pratade.
Han åkte inte hem nå mera.... Frågade om han ville ligga kvar då klockan blev sen....jo klart han åkte hem men efter den kvällen va de faktiskt VI.
Detta var någon gång i mitten av oktober 2007. När jag kom hem från jobbet en av dagarna hade han grejjat ordning hemma och skrivit en lapp... en röd lapp.
På Julafton samma år förlovade vi oss.
I Mars året därpå flyttade jag och barnen hem till Daniel. In i hans hus som vi innan hade rustat en del i för att vi skulle kunna flytta dit. Vi hade fixat en hel del och jag hade grejjat till det så det blev vårt hem. VÅRT hus.
I September året efter så gifte vi oss. Ingen av oss hade tänkt att vi skulle gifta om oss. Men på en resa till Tallin friade han och givetvis sa jag ja.
Så nu är det vi. Han och jag. Vårt hem. Vårt hus. Våra projekt. Våra barn. Vi vi vi. Vi har gått igenom en del redan. Men Daniel är rätt. Han är min.
I med och motgångar. Inte inför Gud. Utan inför oss.
Daniel har fått mig att växa. Daniel har tagit med mig på äventyr jag drömt om. Han har gett mig en ny stad att leva i. Han har gett mig enormt mycket. Mina tre barn har en extra vuxen jag är stolt över att de har i sitt liv. En extra pappa. Tänk att ha en extra pappa utöver sin egna toppenpappa. De är ju faktiskt dubbelt så bra.
ÄLSKAR DIG DANIEL Å GRATTIS SNUTT!!
Glöm nu inte bort min tävling. Den hittar du här: TÄVLING

Kommentera här 7 st

Kommentarer
Emelie - Mamman som älskar vitt

Jaa :) jag har suttit å svarat på alla kommentarer nu, ska gå med i tävlingar nu, massa roliga ja missat!!! :D har haft så mkt å gjort i helgen å så!!

2011-11-01 @ 10:10:14
Länk: http://njutensmula.se
Mallamousan

Va fint skrivet! :)

2011-11-01 @ 10:35:41
Länk: http://mallamousan.blogg.se/
Pernilla

Härligt när man hittar rätt :) Fina bilder på er.Vill hälsa och tacka för fadderbreven som verkligen uppskattades :) Får jag lägga upp dem i min blogg så småningom? Länkar så klart hit då...Kram kram.

2011-11-01 @ 11:06:18
Länk: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Mia

Hurrar och sjunger på hans födelsedag jag med (du får lägga på lite raster o extra bakgrund så han inte hör hur falskt det kan bli i topparna hihihi). Hoppas han o ni får en toppendag tillsammans!!kramkram

2011-11-01 @ 16:07:29
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Junitjej

Vilken underbar historia du delar med dig av!! Så fina ni är tillsammans!

2011-11-03 @ 06:36:50
Länk: http://junitjejen.se
anette carlsson

Jättefina kort på er. Det är mycket roligt att läsa om människor som är lyckliga tillsammans för det är så många som skiljer sig. Strålar av kärlek gör ni. Grattis till din man på födelsedagen.enkla nettan

Johan

Så fint. Du är bra lycklig du, Tess. :)SV: Det låter bra! Går det fortsatt bra med eleven? :)En del kvar alltså, men det går framåt dag för dag och det där kommer bli kanon till slut, det är jag säker på! :)Vad finns fler för NPF-diagnoser än autism då?Nej, det tycker jag är bra. Små bröst eller inte, man är fin som man är, man ska vara nöjd med den man är. Det är ju liksom inte brösten som gör personen. :)Pluggandet går fortfarande oerhört segt, men ja, det får väl gå ändå. Vill inte gärna hoppa av...Hur mår du nu?Det ska nog inte vara några problem att träffas nästa onsdag ändå, även om ni inte har bil :)

Jag brukar ju följa med J till showdownen efter träningen på onsdagar, men ja. Har du tur kanske du hinner träffa henne lite då också ;)

Hon bor i Linköping, så ja, det är ganska nära och det känns lite annorlunda mot tidigare. Det är ju inget jag är van vid, att ha kärleken så nära och kunna träffas så ofta som vi gör nu, men det är fint. Väldigt fint. Det är fortfarande inget uttalat, men ja, så gott som tillsammans är vi nog ändå. Omgivningen börjar veta om det nu med. Familjen har ju vetat ett tag, men nu i helgen, i Stockholm, myste vi offentligt på läktarna och så i hallen och när vi åt ute med en man vi känner från SRF för några veckor sedan lutade hon huvudet mot min axel och han frågade om vi är ett par. "Typ" svarande Louise i vårt ställe och ingen av oss protesterade. Så ja, så gott som tillsammans är vi och det känns jättebra. :)

2011-11-08 @ 21:27:19
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: