Positivitet

Datum: 2011-11-24 Klockan: 18:30:52 Kategori: Allmänt

Idag fick jag veta att jag kan gå en utbildning för handledare som har lärlingselever. Jag är redan utbildad handledare för elever från komvux och vårdcollege. Först gick jag en tredagarsutbildning men så gick jag ett halvår och fick gymnasiekompetens i detta.
Nu i höst tog jag emot en elev som ska gå hos mig som lärling två terminer. Så nu har jag fått möjligheten att bli utbildad även i detta och få 7,5 högskolepoäng. Givetvis har jag tackat ja så i Januari åker jag till Stockholm för första träffen. Sedan är det hemmaarbete som gäller. Min chef är superpositiv och jag hoppas jag efter denna utbildning ska få fler chanser att ha lärling.
Att ha elever är toppenskoj och nu har jag elev tre dagar i veckan. Vilken förmån att få denna chans. POSITIV utveckling. Man utvecklas enormt och jag älskar att lära elever detta yrke som jag är så stolt över.
Vidare har August gått upp 1,5 kilo på två veckor sedan vi började med näringsdryck vilket är KANON. Han orkar bättre och nu får vi även tid hos dietist och fortsätta med näringsdryckerna.
Jag har mått bra trots laxeringen. Jag har haft energi idag och bara känt att allt rullar på.
Jag är POSITIV och nu tar vi nya tag inför helgen och jag känner att jag har många som söttar mig i det som varit tungt och jag vet att man kommer fixa detta.
En bra dag helt enkelt.

Kommentera här 3 st

Kommentarer
LIENE

sv: egentligen är livet svårt hela tiden=) tror jag. Det är bara det att man måste välja vilka ögon man ska se det från.

2011-11-24 @ 20:48:33
Länk: http://lienes.blogg.se/
LIENE

sv: egentligen är livet svårt hela tiden=) tror jag. Det är bara det att man måste välja vilka ögon man ska se det från.

2011-11-24 @ 20:48:34
Länk: http://lienes.blogg.se/
Mia

vilken härlig läsning - positivitet liksom smittar av sig, blev jätteglad för din skull :-D



kramkram

2011-11-25 @ 08:52:10
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: