Röntgendag

Datum: 2011-11-23 Klockan: 09:43:36 Kategori: sjukhus/sjukdom

Idag ska jag röntga njurarna efter de njurstensanfall jag hade för någon vecka sedan.
Jag kan säga att jag ångrar att jag inte kollade HUR de ville röngta mig. Detta med laxeringen som jag gjorde under gårdagen och som fortsätter idag var inte bra.
Man började dagen med något flytande i påse.... upprepade detta klocka tolv tillsammans med två piller. Sedan två piller till klockan åtta. Idag väntar ett microlax.
Att man ska skita det förstår jag ju. Givetvis är syftet att rensa tarmen.
Men har man dessutom IBS var detta inte en bra idee. Jag slogs ju ut totalt. Jag mådde hemskt igår och jag har sprungit på toa flera gånger i timmen. Hela natten också. Jag har ätit laxeringskost men jag har knappt fått i mig något.
Jag har sovit och sovit, skitit och mått illa. Fått huvudvärk och allt som kommit i magen har gjort ont. Kramper.
Att jag sedan idag ska kunna börja äta det är inte bara kan jag säga nu. När jag slår ut min mage när jag tex får magsjuka slutar ju ofta detta på sjukhuset eller om min mage på annat vis slås ut. Så min kropp brukar inte fixa att repa sig själv. Pga min redan irriterade tarm så får det i regel konsekvenser.
Men nu är detta gjort snart. Svidande stjärt tack snälla för den och tusen tack för salvan Initiol att smörja med. Tack snälla August för att du klarat dig själv så bra igår när mamma sprang mellan sängen och toan. För smörgåsen du bredde för sällskapen en liten liten stund på kvällen.

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: