Grejjat lite med inredning

Datum: 2011-10-16 Klockan: 10:54:19 Kategori: Hemmet

Ja visst. Det blir lite inredningstänk när man ska fixa till en helt ny våning.
Igår fick Albin mera klart på sitt rum samt att jag fixade lite mera på den nya våningen. Oskars rum är väl klart i det stora hela nu.
Lägger in ett gäng halvbra bilder.
Alexandra fick klart i sitt fönster hon med, förövrigt vet jag inte alls hur rummet ska inredas. Men några hyllor ska väl komma upp idag hoppas jag.
Bild: Albins rum
I hans rum ska en garderob in också. Kanske skulle man ta en tur till Ikea idag och köpa en?
Bild: Alexandras fönster. En vit hissgardin. Några få detaljer i fönstret. För övrigt vet jag inte hur jag ska inreda detta ganska stora rum.
Bilder: Givetvis har vi toffsar på dörrarna. Vi har lite tassels som Maria.
Bild: En lägre garderob från Hemnes serien på Ikea. Den står på barnavdelningen men passade perfekt för oss med snedtaket. Tyvärr finns den bara i vitt. Alexandra kör ju Hemnes i svart i sitt rum så där passar det inte riktigt även om jag gärna skulle ha en garderob där för förvaring av tex vinterkläder.
Bild: Oskars rum. Detta rum är jag avis på. Massor med plats. Massa möjligheter. Detta är väggen rakt fram med den underbara fondtapeten som jag valde med blommor. Grå svart i bakgrunden. En hissgardin i svart med lite vita och röda texter som CHILL o VILA osv som passar honom. Några röda lycktor i fönstret. Hemnes byrå med lite av varje på. Några blommor lyfte rummet och tavellist med böcker samt foton ska fyllas på. En liten bräda med orden CARPE DIEM står ganska bra i kontrast när de gäller Oskar. Han fångar dagen ganska bra.
Bild:
Bredvid garderoben fick en av våra äldre fotöljer ta plats. Vi fick mera plats i vardagsrummet. Sängen... och här har jag lagt fram lite kuddor och filt vilket inte kommit på plats när ja fotade. Hoppas bara dessa saker inte ligger över hela golvet senare.
Bild: De viktigaste för Oskar var ett stort bord för datorn. Som ni vet är detta med datorer en stooor del i ungdommarnas liv. Jag kan ju säga att jag är enormt glad att Oskar har sin Louise nu. Att få flickvän/pojkvän kan ju annars vara ett problem då ingen annan tid finns till annat. Men nu har ju Oskar LITE annat än datorn. Det anser jag vara hur sunt som helst. Att inte bara sitta vid datorn. Ser ju hur övriga barn i familjen är. Man måste till och med rusa ifrån en film i reklamen för att göra några tryck på datorn. Jag tycker det är enormt sjukt. Här får vi många gånger liksom bestämma att nej nu är de bra. Ingen dator under en film osv. Inte ens kompisar drar dom från datorn.
Men här är alltså herrns datahörna. Där kan man med andra ord sitta två. Det är kanon om man lanar eller om man som herrn själv vill ställa upp ett helt hav med skärmar osv. En till stol är väl kanske något mamman ska införskaffa åt honom vad det lider och sladdhärvan får jag nog tyvärr leva med.
Bild: En detalt jag gillar i Alexandras rum är stafliet som hon fick av farmor och farfar förra julen. Men för övrigt har jag inte en susning om vad jag ska hitta på. Några mera möbler ska väl hittas men bäddsoffor och allt som stod på önskelistan har jag inte någon lösning på ännu. Köper inte något billigt skit som inte fungerar. Hade jag råd skulle jag köpa mig själv en ny soffa till vardagsrummet och därmed kunna ställa upp de soffor vi har nere idag uppe. Men tyvärr har jag inte råd att införskaffa den soffa jag sett så det får bli ett annat projekt och under tiden kommer jag inte köpa några bäddsoffor. Två soffor finns här nere och fungerar utmärkt den dagen jag byter soffa nere. En av dom kommer jag ställa i ena kupan och då fins de fotöljer över som jag provisoriskt köpt dit. Albin vill ju gärna ha en fotölj till sitt rum så just nu lutar de mesta åt en garderob till hans rum samt fotölj dit. Hans tur att få lite saker. De där uppe har en hel våning att röra sig på SJÄLVA när de är hemma. Där finns extrasäng i det andra rummet som då står tomt samt en kupa med två fotäljer. Där ska vi få in en teve på väggen framöver så de har verkligen plats för sig själva ändå.
Tankar... snart ska jag ta tag i lite fix i tösens rum.

Kommentera här 1 st

Kommentarer
Susanne

Ser jätte mysigt ut. Så du har toffsar har du det i alla dörrar. Hoppas du haft en bra helg. Kram

2011-10-16 @ 18:46:34
Länk: http://vejers.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: