Stolt mamma

Datum: 2011-09-27 Klockan: 10:19:28 Kategori: August/barnen/Autism

När Malou började jobba med min August som avlösare och helgfamilj åkte de en del till stallet. Malou har haft egen häst tidigare och att barn med Autism och djur är något som är bra de visste vi ju.

August började rida lite på en häst, Acke som Malou hjälpte till med. En ganska stor het hingst som inte hade fått vara ute och ridit så mycket så han var ganska vild i mitt tycke.

August var aldrig rädd och tog sig ann hästen och de spenderade mycket tid i de där stallet. Inte bara för att rida utan att sköta om. August har slitit hårt i stallet kan jag säga.


Bild: August pussar Acke.


Under en period har det inte varit så mycket hästar men August är ju så duktig med hästar och därför anmälde jag honom till ridskolan. Han går nu i en grupp för barn med funktionshinder och det är så skoj att se va duktig han är.

Saken är väl den att vi nu börjar fundera på om August kanske ändå är i fel ridgrupp.

Förra veckan kunde nämligen Malou börja hjälpa till lite med en annan häst igen. Det är min systerdotters lillasysters häst. Så två veckor nu har August varit med dit och fått rida. Jag kan säga att han inte behöver ha någon som leder honom. Jag är helt otroligt överraskad va duktig han är. Han är enormt duktig.


Bild: August på någon häst de testat.

Att rida lätt vid trav kom i stort sett på en gång på ridskolan. De är så naturligt och Malou tycker han är så duktig och har en bra hållning i sadeln.

Omni klickar in till Malou så kan ni själva se de filmsnuttar hon har filmat. Gårdagens filmklipp när han råkar få hästen i galopp är oslagbar. Malou är strålande glad och är så duktig och leda August i sin utveckling när det gäller att rida. Att sedan höra ungen ROOOOLIGT och höra Malou berätta hur hela ungen lyser är oslagbart.

Jag har själv inte kunnat vara med eftersom jag för tillfället är sjuk men jag ska med till stallet så snart jag kan och få uppleva detta på plats.

Här hittar ni klippen.... kolla och lämna en kommentar hörrni. Visst är han väl duktig??

KLIPPEN



Bild: August på Curre.


Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: