Handbroms

Datum: 2012-04-24 Klockan: 23:20:23 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Handbromsen har kärvat.

Jag har försökt dra åt den. Men ändå fortsatt kana.

Bromsen har även den slirat. Inte tagit. Jag har hört att det behövde åtgärdas men jag tänkte att det funkar. Kan jag bromsa lite så är de okej. Någon nödbroms behövs inte.

Bromsen har dock blitt allt sämre. Men jag har helt enkelt haft många ursäkter för att inte se faktum. Att inse att även jag kan krocka.

Så kommer smällen. Smällen jag vet kommer komma. Ja för självklart vet jag. Jag är inte mer skonad från olyckor än andra. Det händer inte mig. Sån är jag ju inte eftersom det har hänt förut.

Jag har haft dåliga bromsar innan. Handbromsen tog inte då heller. Reaktionen kommer först vid smällen. Visst ja. De va de där med varningssignalerna. De som jag inte ville se. De jag sopade under mattan.

Jag behöver bli påmind. Att se faran. Lyssna och se när varningslampan lyser.

Men jag säger att det går. Det går lite till och jag kan nog fixa dom själv. Så svårt är de ju knappast. Jag kan läsa innantill och verktygen de har jag. Jag har faktiskt kunskap. Men jag väntar lite till. Det finns ju viktigare saker. Andra måsten.

Eftersom jag ändå börjar ledsna på de trötta gnisslet från bromsens plats och känner hur handbromsen glappar så bestämmer jag mig. Efter uppmaningar tar jag hjälp. Det är ju inte alls akut men ja vet jag hinner ju inte.

Men just så när jag erkänner att de nu inte går att bromsa alls och inte för att de är så farligt eftersom jag kan fixa de själv så tänkte ja ändå rådfråga. Eller rent av kolla vad du som proffs anser? Ska ja köra på? Är de någon fara? De tar nog lite ändå. Lite.

Experten säger att hon nu är de slutkört. Detta måste åtgärdas. Men eftersom jag kört såhär måste man se över vad mycket det måste göras. Så därför måste man ge körförbud.

Nu ångrar jag att jag bad om den där hjälpen. Så dåliga är de ju inte de där bromsarna. Samvetet att inte fixa de där själv. Varför gjorde ja inte de?

Men nu är det körförbud och bara att vänta. Tills bromsarna tar när de ska igen. Nu har andra tagit över. Kanske var de ändå det bästa. Innan smällen blev större än den nu blev.


Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: