Ensamheten

Datum: 2012-08-09 Klockan: 17:16:26 Kategori: Allmänt

Jag tycker inte om att vara ensam och göra saker ensam. Jag trivs med andra och vill gärna ha människor och djir runt mig.
 
Jag är duktig på att gnälla att jag inte har någon att umgås med och är ofta ledsen över att så sällan andra hör av sig till mig. Men numera har jag lättare att ta tag i detta som för mig är ett stort problem. När jag numera mår bättre ser jag till att träffa och höra av mig själv.
 
Två dagar ledig och jag har träffat tre utav mina vänner. Jag ska nu ge mig iväg på lydnadskurs och jag har en utställning med campingnätter inplanerat och fan om inte en kryssning ska beställas också. Man behöver ha lite trevliga saker att se fram emot.... hotellnatt ska vi inte glömma att jag har framöver att se fram emot också.
 
Livet känns bra när m an rensat bort energitjuvar och ersatt med saker som ger en näring och ro i själen.
 

Kommentera här 4 st

Kommentarer
Viktkamp

Energitjuvar ska man göra sig av med =)

2012-08-09 @ 21:30:32
Länk: http://viktkamp.webblogg.se
Mia

hallloj i stugan! nu är jag tillbaka efter semestern, började med sjukdagar (någon bacill som kom med hem, så olika stadier för både mig och husbandet), försökt komma in i jobbrutinerna (med sådär lyckat resultat) och så bloggbesöken jag kan börja om med ;-D

Tror att fler känner som du ibland titt som tätt o ibland mer sällan, men få ventilerar och får ur sig saker och ting (läs jag själv gör så, ventilerar dock med vänner o bästaste husbandet men aldrig i bloggen) - tror det är viktigt att hursom få ur sig det, ur systemet för att få in annat som gör en glad i stället. Tror också att många också kan känna sig ensamma även med mycket folk runtikring, det som ryms där innanför kan göra att det känns så ibland - men kom ihåg att du är inte ensam om att känna så, bara mer tydlig :-D

kramar om ♥

2012-08-10 @ 09:46:34
Länk: http://fredthevov.blogg.se
Linda-Mamma till Alfred

JO det skall du veta jag kan tala för mig själv & är ganska säker på att jag kan tala för alla andra som läser din blogg att du uppfattas som en kämpe en stark människa!Beundrar dig!
Kul kör på det är du värd & självklart skall vi ses framöver det tycker jag verkligen!

2012-08-10 @ 11:31:42
Länk: http://hummingbird.blogg.se
Mia

Jag har stort behov av ensamhet men trivs också i sällskap, i lagom portioner av båda sorter. Sedan jag började arbeta i vården så har nog ensamhetsbehovet förstärkts, förmodligen för att folk rycker och sliter i en hela dagarna Plus att telefonen påkallar uppmärksamhet.

Vänner är viktiga, men även ensamheten för mig. Tänk så olika vi människor är... ändå väldigt lika varandra!

2012-08-10 @ 15:53:46
Länk: http://miatankar.wordpress.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: