Bloggriket....

Datum: 2012-02-06 Klockan: 20:49:27 Kategori: Allmänt

Ni får gärna hjälpa mig synas mera på Bloggriket genom att klicka på länken här:
BLOGGRIKET
Man kan själv bli medlem helt gratis.... men ja blir jätteglad om ni klickar på länken...

Kommentera här 6 st

Kommentarer
johanna

vill du tjäna lite extra pengar på din blogg?

gå in på http://johannamatildah.blogg.se/2012/january/tjana-pengar-snabbt-och-enkelt.html och läs mer om hur man gör :)

helt gratis och jag lovar att det funkar!



Kram!

Elena

Som tur är har jag själv inte varit sjuk så ofta, men jag har haft en familjemedlem som varit sjuk väldigt ofta och då varit med på sjukhuset de flesta gånger. Jag har då mött både respektlösa undersköterskor som sjuksköterskor och specialister.. Och precis som du säger så finns det många människor som inte hör hemma inom vården. Tack så jättemycket, det värmer att du tror detta om mig!



Jag står för att jag tycker att människor som lagt ner stol del av sitt liv på att utbilda sig borde bemötas med en viss "grundrespekt", men om det sedan visar sig att denna personen inte är alls är trevlig och istället tror väldigt högt om sig själv så tappar jag min respekt på en gång. Som jag skrev i din första texten är de människor som är något stort men ändå är ödmjuka, det är de människor jag respekterar högst. Och självklart borde man se lika på alla arbeten och respektera alla lika mycket. Samhället hade inte funkat om folk var villiga att ta alla dessa jobb som finns. Jag är jättetacksam över att människor väljer så olika jobb.



Ja jag tror också att texten lämnar väldigt mycket utrymme till misstolkningar och det har inte varit många som vill se vad jag försöker säga. Skönt att du är en av de som faktiskt velat veta vad jag verkligen menar! Nej jag tror inte heller att vi tänker så olika faktiskt.



Ja precis det är det jag försöker att säga, men som sagt, många har inte velat se detta. Men ja, det är synd för dem..



Tack så jättemycket! Jag har faktiskt börjat studera och är klar med första halvåret, så jag har BARA 5,5 år kvar!

2012-02-06 @ 21:20:15
Länk: http://autonomous.blogg.se/
johanna

sv; jag har en väldigt liten blogg men i januari trjänade jag 550 kronor ungefär.

Elena

Det var faktiskt någon som reagerade på det. Och jag kan inte annat än att hålla med dig i det du skriver! Det är synd att alla inte förstår att vi faktiskt har den möjligheten. Att gå i skolan GRATIS. Jag har för ett års utbildningen betalat 120 000 kr, pengar jag hade sluppit låna samt betala och senare betala om jag hade pluggat i sverige.



Det är en otrolig erfarenhet att studera i Polen faktiskt. På alla plan. Jag kom inte in i Sverige och jag ville inte vänta ett år. Så därför blev det Polen. Och jag ångrar mig inte för en sekund. Som jag skrev så lär jag mig så otroligt mycket genom att vara ifrån allt jag älskar. Man utvecklas så som människa! Och jag är jättenöjd med standarden på utbildningen i Polen, den håller mycket hög klass och de ställer väldigt höga krav på oss. Så det är väldigt krävande men detta är det jag verkligen vill göra och det jobbet som passar mig som handen i handsken så jag fortsätter att kämpa på.



Det är väldigt synd att det varit så för dig, men ur något ont kommer det något gott och som du säger så har du nu lärt dig hur man INTE ska bemöta människor och detsamma gäller för mig när jag varit med min familjemedlem på sjukhuset.



Tack så mycket! Det lovar jag att jag ska göra!

2012-02-06 @ 22:02:30
Länk: http://autonomous.blogg.se/
Alexandra Kjellman

Svar: De är båda skogisar! :)

2012-02-07 @ 06:45:13
Länk: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Annika

Klart man klickar!

Blogg.se tycker att så länge han inte bryter mot några regler så är det ok, helt sjukt enligt mig. Funderar på att byta portal för det känns himla kyfiskt att där finns en sådan blogg!

2012-02-07 @ 10:09:16
Länk: http://bringblingtoeverything.com/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: