Bloglovin och nya läsare

Datum: 2012-02-10 Klockan: 07:50:17 Kategori: Allmänt

Jag har ju sett på statistiken att jag fått fler och fler läsare.... De är JÄTTESKOJ.
Om man vill kan man ju följa bloggen via Bloglovin, detta innebär ju att man inte missar några inlägg....
Vill ni följa mig så kan ni bara klicka på den lilla rosa bloglovinikonen jag har.... eller på denna länk:
bloglovin'
Det vore jätteskoj om ni ville lämna en liten kommentar också, så kag hittar in till er. Vore spännande att se vilka ni är.
Sedan får ni gärna klicka på nästa länk också. OM ni gör detta får jag en röst av er. Ni har även chansen att lägga till er egen blogg helt gratis på sidan.
Vill man vara med och testa nya produkter helt gratis så kan ni även klicka på den lilla länken vid kommentarsfältet under inlägget och gå in och läsa och regga som som BUZZADOR.
Klicka nu och börja följ min blogg på bloglovin, ge mig röst på bloggriket och lämna en kommentar och säg hej så kikar jag in till er.

Kommentera här 8 st

Kommentarer
LILITH - Borderline & mamma

Sv: Hur man beter sig beror ju mycket på om man har någon sjukdomsinsikt eller inte. Har man det så inser man ju sina problem och försöker även att göra något åt det.



Vad gäller att bli frisk eller inte så finns det inget bra svar. Vissa anser att man är frisk, vissa att man är symptomfri. Med behandling kan man bli så pass bra att man inte längre uppfyller kriterierna för diagnosen, och då har man ju inte längre Borderline. För att få den diagnosen, och alla andra också, så finns det ju ett visst antal kriterier man måste uppfylla. Man kan jämföra med en fysisk sjukdom som cancer, efter behandling om den lyckas så har man ju inte cancer längre och räknas då som frisk. Däremot kan det ju komma tillbaka, och så är det ju med psykiska sjukdomar också. Uppfyller jag inte kriterierna efter min DBT-behandling, så har jag ju inte diagnosen längre och då räknas jag som frisk. Utsätts jag däremot för stor stress eller ett Trauma, så kan sjukdomen komma tillbaka, och då är jag ju inte frisk längre.

De flesta psykiska sjukdomar kan du faktiskt bli frisk ifrån, det är bara några få som är kroniska.

2012-02-10 @ 09:19:59
Länk: http://lilith.vimedbarn.se/
LILITH - Borderline & mamma

Fast alla med specialistutbildning inom psykiatri och speciellt med inriktning på Borderline, och all forskning på sista tiden säger ju att man blir frisk. Det är ju inte medicinen som tar bort symptomen, det är ju behandlingen. Det är en 1½ - 2 år lång behandling som är oerhört intensiv och som du gör dagligen. Och med den behandlingen så försvinner symptomen, det är inte medicin som döljer problemen. Har man inte tillräckligt många kriterier så har man ju inte längre diagnosen. Är man då fortfarande sjuk om man är utan diagnos och friskförklarad? Kommer din depression tillbaka, så är du ju ändå frisk i perioder. Det är som att säga att bara för att man har influensa två gånger om året så är man sjuk men symptomfri när man inte har det. Det är synd att folk ska göra skillnad på fysiska och psykiska sjukdomar när det är precis samma sak. Antingen är man sjuk, eller så är man frisk, och det gäller allt ifrån förkylningar, borderline, influensa, cancer, panikångest, lunginflammation.

2012-02-10 @ 09:36:21
Länk: http://lilith.vimedbarn.se/
Mia

Åhhhh va kul, grattis!! Visst är det kul med nya läsare, men sådär roligt när man har typ 87 unika träffar en dag men 10 som skrivit något ;-D



Hoppas du får en finfin helg!



PS/ läste ditt inlägg om pensioner mm - kan inte annat än hålla med. Är av den åsikten att ingen ska ha pension från fler jobb än ett, våra förtroendevalda har så bra löner att de har råd att lägga undan till sin pension och inte behöver de höja sina löner på många år än heller. Lustiga är väl att de som har mest oftast försöker mygla mest ;-D

2012-02-10 @ 10:09:14
Länk: http://fredthevov.blogg.se/
Melissa Lavali - Foto, ADD & Vikt

svar:

men shit vilken galen sida, vad bra att du mailade dom, låter ju helt idiotiskt att skriva så och rekommendera det liksom.

Synd att sista idioten inte född än.



Ja det är galet långa köer här också så vart förvånad att jag kom in å snabbt ändå.

De förhörde inga vänner eller bekanta till mig utan gick helt på avd jag sa, dels för jag har inga nära vänner och mina föräldrar är alkoholiserade så de ska vara tur om de ens vad vem jag är haha.

Fattar inte hur din läkare kunde säga så men riktigt starkt att du stod på dig och ändå kämpade på. Man känner sig ju bäst själv, och magkänslan ska man lita på fullt ut.



Nä jag jobbar inget nu, kämpar rätt hårt med arbetsförmedligen som är totalt inkompetenta marshianer som inte ens borde existera, men de på psyk ska skicka papper till dom så hoppas de tar tag i det nu med lite tur.

vad har det vart för mycket av för dig om jag får fråga, något speciellt som fick bägaren att rinna över?

2012-02-10 @ 11:04:33
Länk: http://lavali.blogg.se/
Acharemot

Hej

Jag hittade din blogg eftersom jag läste en väldigt bra kommentar som du hade lämnat på en annan blogg. Jag tog mig friheten att kopiera din kommentar och la in den under min artikel. Jag la också in länken till din blogg så att fler kan hitta hit.. Tack för en trevlig blogg.. // Acharemot

2012-02-10 @ 13:07:18
Länk: http://acharemot.wordpress.com
Maria

Jag klickade på länken bloggriket, men är det till hjälp för dej nu, för det kom upp en sida med flera olika bloggar?

Jag fattar inget haha, men jag klickade iaf!



//Maria

LILITH - Borderline & mamma

Men vad har samhället och försäkringsbolag med att göra om man är frisk eller inte? Det är ju något som faktiskt går att bevisa vetenskapligt som man har kommit fram till genom forskning. Är jag frisk så är jag frisk, är jag sjuk så är jag sjuk. Sen vad samhället, försäkringsbolag eller Aftonbladet tycker om det hindrar ju inte att det faktiskt är fakta det handlar om.

2012-02-10 @ 17:08:09
Länk: http://lilith.vimedbarn.se/
|| mannen som kan prata om hundar ||

Fler läsare är något som vi alla vill ha :)



Sv: Det är förmodligen patienten som lider mer än de anhöriga runt omkring, men det beror också på huruvida patienten är medvetslös eller inte.



Vad gäller min farmor så uttryckte hon en önskan för ett par år sedan om att hon inte ville leva längre, och idag ligger hon nerbäddad och tvinar sakta bort framför våra ögon.



Hon har ingen respirator eller liknande som håller henne vid liv, utan än så länge kämpar kroppen hårt för att hon ska orka med att ligga där.



Det är svårt att få kontakt med henne, men jag tror ändå att hon är medveten om hur situationen ser ut, och även om det är svårt för henne att idag säga vad hon vill så kan jag ändå ana att hon är både panikslagen och frustrerad över situationen.



Att gå från att leva ett aktivt liv till att bara ligga där och sakta närma sig döden är inte värdigt.

2012-02-11 @ 13:43:31
Länk: http://www.henrikolsson.eu
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: