Första natten

Datum: 2012-02-25 Klockan: 09:56:16 Kategori: Djuren

Ligga i sin bur var inget lillsnutten ville. Det har ju inte blitt tryggt ännu. Så givetvis blev det mellan husse och matte i sängen.
När husse har vänt sig har Laban rest sig och följt med och slängt ikull sig igen. Nära. Han och husse har sedan snusat ihop kan man säga. Han låter som en liten nöjd gris men stundtals låter han som en liten ledsen vovve som saknade syskon och mamma.
Han sov ända fram till kvart över fem. Då var det dax för en kiss. Sov ju HELA natten. Sedan la vi oss igen men halv sju ringde matklockan. Då gick det inte att ligga mer. Mat och ut och bajsa och kissade.
Att sova sen? Njaaa..... inte gärna. Katterna ser konstiga ut men man kan kanske ändå leka lite med dom? Lite i alla fall, tycker han fast de ser knäppa ut och låter hemskt underligt. Så när de inte gick att somna om blev det för husse att gå upp och leka.
Nu på morgonen har han varit i full gång kan jag säga. Nyfiken på allt och överlycklig över alla som vaknat och kommit upp. Kissa hann han ju göra en gång inne för det går snabbt. EN gång sen igår är ändå bra. Vi har varit ute flera gånger redan och det går ganska bra med koppel. Han vill helst vara på gården.
Nu har han i alla fall kommit till ro hos mig i soffan. På en kudde. Små grisljud hörs lite nöjt mellan varven. Men så fort något låter så är han ju med och på väg. Det rör sig mycket hos oss. Alla är ju hemma även om husse just nu är iväg på övning.
Men oj säger jag..... det är allt fullt upp. LER. Under natten har jag sovit lite sådär för att man hela tiden är med och hör och känner och herregud, som värsta knäppisen.
Vår bäbis.
Laban fyra veckor....

Kommentera här 2 st

Kommentarer
Maria

Skönt med en liten fyrbent vän som förgyller tillvaron!

Lycka till med lilla Laban :)//Maria

Junitjej

Åh, så söt!! Vad roligt att ni har skaffat hund!

2012-02-26 @ 20:05:41
Länk: http://junitjejen.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: