Sagan om ringen

Datum: 2012-02-04 Klockan: 17:57:15 Kategori: Allmänt

Hittade detta....




Alltså är detta på riktigt? Hur låter man någon få publicera en så jävla korkad grej i sin tidning....men de står visst REDAKTÖR..... pinsam?? Jo..... Kunnig....

Kommentera här 8 st

Kommentarer
Linda

Man skulle kunna tro det är ett skämt. Sagan om ringen har ju varit böcker LÅNGT innan filmen kom. Var har hon levt någonstans egentligen?

2012-02-04 @ 19:39:55
Länk: http://tjock-till-smal.bloggplatsen.se/
Barnens Hjältar

Haha, vilken tabbe :P

Nej jag skall inte plugga men är lite sugen på det.

Jag vet inte när Ameliaartikel kommer men jag lägger det på bloggen då.

2012-02-04 @ 20:39:44
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Tävling på Babydjungeln - Jeanette

konstigt

2012-02-04 @ 21:16:31
Länk: http://www.babydjungeln.se
Maria

Antar att hon har lika stor koll som övriga i pk-media, inget förvånar mej längre...OM det är från en färsk tidning vill säga, för man ser inga datum från utklippet...

Peter

Har du läst hela krönikan? Har du hört talas om ironi?



Det är en helt underbar krönika, som jag skrattat länge åt! Det gäller att se var, och i vilket sammanhang, en text är publicerad - allt som står i en tidning behöver inte vara av nyhetsvärde. Humor ska också få ha en given plats i en tidning!

Monia

hahah men guuud xD

2012-02-05 @ 11:44:05
Länk: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Maria

Peter, om det var mej du svarade så kan jag bara säga att jag kommenterade utifrån vad jag såg, har inte läste hela artikeln, vet ej var den är skriven. Och oh ja, jag har absolut hört talas om ironi, det finns att läsa varje dag, överallt!

tess

Nej Maria han menade inte till dig... jag godkände era kommentarer samtidigt så han har inte sett den när han skrev. Han menade till mig... å samma här jag har inte läst artikeln i sin helhet och jag vet också va ironi är men den lilla bit jag såg här så va de men jisses... de va en lite kul grej å lägga in å vidare kan man väl säga såhär att man tolkar mycket utifrån de vi ser här en lösryckt del i ett sammanhang.

2012-02-06 @ 10:01:51
Länk: http://tess701.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: