Njuta

Datum: 2012-07-15 Klockan: 09:37:59 Kategori: Allmänt

Nej man måste lära sig njuta. Njuta av livet och vad det har att ge. Inte hela tiden vilja ha mera. Jag är bedrövlig på att vara just nöjd och njuta av nuet. Fokus. Jag måste kunna detta. Ler.
 
Jag önskar några saker nu och jag hoppas jag kan få dessa små önskningar uppfylda. Det är så lite. Jag vill och det är inte så stora saker. Jag har under de sista åren fått saker som jag drömt om. Jag har fått uppleva saker som jag inte trodde jag skulle få. Daniel har verkligen hjälpt mig uppleva några saker och jag kan skatta  mig lycklig över att han finns för mig.
 
 
 
Några saker Daniel hjälp mig att uppdylla är:
En övervåning på huset, jag har åter en husvagn, jag fick skaffa katter igen och även hund. Han tog mig med till Helsingborg och jag fick komma till Fågelparken och även åka genom Danmark ner till Tyskland. Han har tagit med mig på småturer till bla Uppsala så jag fick de kyrkan och till storstaden och lite museer jag drömt om där. Han har lärt mig massa saker om mat och jag har fått se saker jag inte sett och vidare har han gett mig möjligheten att må bra. Vi fick även åka utomlands med hela familjen vilket jag aldrig trodde skulle ske. Jag vågade flytta till en annan stad. Det bästa jag gjort. Jag vågar saker nu och han har verkligen gjort att jag växt. Han peppa och stöttar mig i det mesta.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här 1 st

Kommentarer
Mia

Åhhh så fint skrivet!! blir varm i hjärtat o kommer somna gott med dina ord nära nära ♥

Blir så roligt att träffa dig och din härliga familj hos LInda, ser verkligen fram emot det och er finfina vagn såklart (fast mest dig förstås!!)

kram å inte långt från på riktigt känns bra :-D

2012-07-17 @ 00:07:31
Länk: http://fredthevov.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: