Sädat? Eller inte?

Datum: 2012-06-30 Klockan: 18:35:06 Kategori: Allmänt

Jag har förstått att hur vi analyserar städat är väldigt indviduellt.
 
Dels är de mellan oss vuxna och barnen. En bäddad säng kan ju vara hur obäddad som helst och upplockat innebär ett rent kaos.
 
Sedan är det detta mellan oss vuxna. Vad är städat eller rättare sagt ostädat?
 
Jag är en ganska rörig person. Jag lider av att inte ha var sak på sin plats å retar upp mig på röriga ungar fast jag själv är rörig. Men min egen röra är ju min och den har jag koll på. Jag har en tendens att röjja upp som sjutton och då är de ordning men oooops det blev kaos på ett annat ställe.
 
Men så är de det där som man säger när någon kommer hem till en. Du får ta det som det är det är aningen rörigt. Jag säger det ofta. Jag skiter faktiskt i om andra lider av min röra men jag ursäktar mig trots detta. Men det som förvånar mig då är när man säger:
 
-Det gör inget..... jag har det lika rörigt.
 
Å nu mina vänner kommer själva poängen med mitt inlägg. 
 
Är dessa personer BLINDA eller har de själva inte sett att de har sakerna på sin plats och inte har en sak fel där hemma? För JAG ser och vet att SÅHÄR som JAG har de har de INTE...... 
 
Jag har nog endast ett par vänner som är ärliga när de säger detta. Att de har de som jag alltså. Men varför säger man att jag har de lika rörigt när de inte har de?? Varför? Är det för att lindra för röriga mig eller tror de JAG är blind? Ler.
 
Självklart tycker jag lika mycket om alla mina vänner oavsett hur de har de och inte tar jag illa vid mig för att man enbart säger att det inte gör nått om jag har de rörigt när min ursäkt för mitt hem kommer. Men varöfr säger man att man har de rörigt eller lika när de inte är så???
 
Det är lite intressant..... 
 
Idag har jag röjt lite.... som vanligt men självklart är de långt ifrån som det borde. Men snart ska vi ha trappen klar och saker rensas för att byta plats och utrymmen jag inte haft kommer underlätta. Men det tar tid innan vi är klara med allt å när man är klar igen börjar vi om i andra änden.
 
Kaosfamiljen som åtmistonne inte säger att vi har de lika rörigt som andra..... Jag brukar säga jag skiter i hur du har de hemma huvudsaken är att vi ses, jag har de oftast rörigare. Sedan får ja lägga till att det är så förbannat skönt att komma hem till de som inte är så noga, lite skit i hörnen gör väl inget? Bättre de än ett rent helvete som det så fint heter.
 
Sedan finns de de som borde sanera hela hemmet men där är varken jag eller de jag känner som tur är.
 
 
 

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: