Undvika

Datum: 2012-06-24 Klockan: 12:05:21 Kategori: Allmänt

Jag jobbar med att undvika saker som jag helt enkelt drar igång på.
 
Jag vet redan några och har duktigt backat idag från ett par.
 
Att acceptera saker som de är är ju en stor del i detta men inte alltid enkelt. 
 
Jag töms helt på energi och det är inte värt de alls.  Nu gäller de att sätta ner foten eller rent av fötterna om de så behövs för nu får de fan va bra.
 
Idag ska jag jobba en sista kväll för att sedan ta semester. Planen är att åka bort imorgon men jag kan säga att jag tappat sugen. 
 
Allt känns bara jobbigt. Men jag måste verkligen få ur sån skit i skallen och se framåt. Men funderar ändå på hur jag ska göra..... att allt ska va så svårt.
 
Kanske ska dra ut på de en dag. Tankarna snurrar eller ska jag som jag brukar avboka så fort jag känner motstånd. Stanna hemma och straffa mig själv. Isolera mig som jag alltid brukar.
 
 
 

Kommentera här 2 st

Kommentarer
Georg Hendrix

Hej!

Det jag skrev för (ja, hur många månader sedan det nu kan vara) var inte riktat på det sättet som du trdde. Efter jag fick din motkommentar visste jag ärligt inte vad jag skulle svara och därför hade det dröjt så länge.

Du vet att vi haft många trevliga konversationer över kommentarerna här. Det är klart jag inte "hackade" på dig över dina familjeangelägenheter, sjukdomar eller något sådant. Jag minns knappt vad jag skrev idag och vill inte dra upp något specifikt om det utan bara säga förlåt om jag upprörde dig. Det var verkligen inte min mening.

Jag hoppas du får en bra start på semestern. Jag tycker inte du ska avboka något utan försöka koppla bort, vilka tankar det än må vara, och njuta :)

Svar: De kändes som ett slag i ansiktet. Som om andra vet hur vi har de som i Jag inte varje dag gör allt för att se saker positivt. De gjorde ont. Att skriva de du skrev i min blogg då är ju verkligen personligt för just mig. Tyvärr.
tess701

2012-06-25 @ 01:08:13
Länk: http://georg.blogg.se
linda

Hej!
Jag hoppas verkligen du åkte...

Svar: Jo vi åkte.
tess701

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: