Insikt

Datum: 2012-03-03 Klockan: 00:18:16 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Trots att allt inte är okej så känner jag att saker har fallit på plats.

Jag har så oerhört svårt att förklara och missförstås nog många gånger.

Saker jag gått igenom sista åren och genom livet har lärt mig mycket. Jag känner att jag fått erfarenheter och även lärdom om mig själv som jag tror hjälper mig se saker med nya ögon.

Några saker har blivit riktiga hjärtefrågor för mig.

Även om jag blivit otroligt känslig och just nu stresskänslig så kan jag i vissa stora delar i mitt liv hantera det bra eller bättre än andra för att jag tror jag hittat verktyg och även en kunskap som hjälper mig och även att jag verkligen från hjärtat och ärligt tycker om det jag gör.

Jag hoppas jag nu håller på att hitta en ballans och vägar för att klara livet. Prioriteringar. Jag känner mig själv bättre och har fått många svar som gjort mig något klokare. Varför och lite mer hur jag fungerar. Varför saker är som de är med just mig.

Ibland är de dock svårt att gå från vetskap till handling. Därför är jag glad att jag har några runt mig som verkligen har förstått och även vågat tro och ge mig chansen. Å stått ut. Ställt upp. Nina har varit en person som gjort stor skillnad. Gjort saker ingen annan gjort. Det har gjort skillnad.

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Jobbet. Andra dagen idag. Första skoluppgiften godkänd. Å redan känt va gott valpen gjort mig trots att han idag varit husses kille å ratar matte. Ler. Jag tror på att jag klarar det. Med insikterna jag bär och känslan av att jag tror jag lärt mig något otroligt viktigt.

Tänk om jag kunde få andra att förstå och tänka i de där banorna om bemötande och kommunikation. Tänk om ja kunde få jobba med de på något sätt. Handleda. Ge min tanke. Syn. Erfarenhet. En dag kanske? Men jag har hittat något. Något bra.



 


Kommentera här 1 st

Kommentarer
mariellejohnsson

Han är så urgullig! Vad kul och härligt med honom. Man behöver sånt att lägga lite kärlek hos tror jag. Att få mysa.

Jag har ju min kanin som betyder så mycket för mig.

Många kramar!

2012-03-04 @ 11:18:48
Länk: http://mariellejohnsson.wordpress.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: