Om könshår

Datum: 2012-03-11 Klockan: 09:28:44 Kategori: Allmänt

Jag är med och svarar på div marknadsundersökningar. Lite skoj sådär.
Häromdagen fick jag frågor som handlade om att raka bort oönskad hårväxt. Det skulle svaras på OM man tog bort, var och hur osv osv.
Några frågor va hur udda som helst.
Dels undrade man var någonstanns man vanligast tog bort oönskad hårväxt... inte udda så men ställena att välja på va ju lite udda.... I KÖKET? Gör någon de? Rakar benen i köket? Ler.
Sedan kom de ju frågor ang intimrakning. Jag anser ju att jag enbart och endast kan svara utifrån mig själv. Jag har ju liksom i väldigt liten utsträckning någon aning om hur andra gör eller varför de gör de eller inte eller hur de känner kring detta. Jag har ju inte så stor koll på hur folk runt mig gör med sin hårväxt överhuvudtaget. De är inte så ofta jag ser mina vänner så pass avklädda så jag vet. Å jag kan inte säga att jag vet varför de i så fall gör de eller inte eller de främmande människor jag möter eller kanske ser mer avklädda i en offentlig dusch tex. Jag kan inte säga att jag tittar på sånt eller ens tänker i dessa banor som jag borde ha gjort för att svara...
Frågorna ställdes dels OM man inte tog bort sitt könshår och OM man gjorde de. Frågorna var om man trodde att människor gjorde de för andras skull eller sin egen. Om de var en trend eller modernt, om man gjorde de för att känna sig fräsch.... å så frågade man då om man var mer självsäker och sexig.
Alltså jag kan ju svara på varför JAG gör de eller inte... om jag gör de för att jag känner mig fräsch eller rent av sexig med eller utan hår.... men om andra gör de?? Inte vet jag men att svara på om andra känner sig mer självsäkra med eller utan hår? Va e de för fråga? OM jag känner mig självsäkrare okej... udda fråga ändå men HUR ska ja veta att människor jag möter är självsäkra för att de sparar håret på musen eller inte?
Jag möter någon.... Tänker vilken självsäker kvinna. Hrm.... jag vet inte om hon har håret kvar eller inte? Vilken chock va? Vet jag inte? Så för att jag ska kunna svara på en sån fråga måste jag då säga:
-Du är så självsäker... har du kvar ditt könshår eller inte?
Gud så dumma frågor alltså.... å sedan sexigheten... Jag är ju inte bisexuell eller homosexuell så jag har liksom aldrig tänkt så... å va sexiga kvinnor är med eller utan hår på musen. Har aldrig tänkt så alls. Å för min egen del handlar de inte om att va sexig eller inte heller.....
Men dessa frågor man får är lite roliga ändå.... Titta på bilden. Eller en film. Reklam alltså. Är tröjjan på bilden av god kvalitee eller skön att ha på sig? Öööö jag vet inte? Jag ser ju bara en bild.... eller reklamen om en korv... den ÄR god.... bara genom att se reklamfilmen vet ja ju inte.... den SER god ut är ju lite skillnad. Å de handlar sällan om att man har smakat utan titta på filmen och utgå från den... korven ÄR god... ler.
Men nu när jag ändå tjatar om detta med att ta bort hår på kroppen... berätta... kan ni säga att man är mer självsäker med eller utan könshår? Ler stort.....

Kommentera här 3 st

Kommentarer
Fnulan

Men va.... vilka frågor! Jag hade nog inte vågat svara för jag är lite "pryd"

2012-03-12 @ 23:54:12
Länk: http://fnulan.se
Fnulan

Inget nytt från en av mina favoriter :/

2012-03-17 @ 09:00:22
Länk: http://fnulan.se
Annica Pingo

Hahaha! Vilket roligt inlägg! Och vilka frågor!!!

Och nej jag vet inte om det är självsäkert eller inte. Ingen aning! Man kan alldeles säkert göra det av andra orsaker som inte har med självsäkerhet att göra.

Kram!

2012-03-19 @ 19:13:18
Länk: http://annicapingo.blogspot.com
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: