Då är det time...

Datum: 2012-11-02 Klockan: 09:48:46 Kategori: Allmänt

.... jag tränar på att vara här och nu. Stanna här och inte fara iväg bort i tiden dit jag inte är. Dit där saker kanske sker men utan att veta vad som väntar. Jag tror mig veta. Jag tror min känna till, ibland utifrån erfarenheter sedan tidigare. 
 
Jag ska verkligen andas och tänka att jag är här. I detta nu och inte i något som varken kommer att ske eller det som har hänt.
 
Jag är så duktig på att älta. Att fasta i det som varit. Det som jag inte vill vara i. Så jag tränar. Jag vill och det är en förutsättning för om man inte vill och tror sig kunna kommer det inte att gå.
 
Jag tar en dag i taget så gott jag kan. Jag tycker att jag mår bättre. Jag tycker att jag kan vara lite mera närvarande och jag har även hittat saker som gör att jag tror på mig själv mera. Jag ska lära mig att inte bry mig om vad andra tänker om mig. Jag är jag och jag tänker inte låta mig nedslås av massa dållig energi från andra runt mig som inte har med mig att göra. De får tycka och tänka vad de vill för jag kan inte bli någon jag inte är.
 
Jag är jag.
 

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: