Kedjetäcket

Datum: 2012-11-14 Klockan: 08:21:22 Kategori: Allmänt

Igår började August använda sitt täcke.
 
Han tog det redan i soffan till barnprogrammen och sedan la han glatt i det i sängen. Det andra ska vara kvar och inte ges bort gjorde han klart för mig. Självklart.
 
Jag för ett litet schema nu för att se hur det fungerar och det ska göra under en vecka och sedan skickas till arbetsterapeuten. Man får skriva i när han gått upp på morgonen, vilken dagsform han har och om han är motoriskt orolig innan sänggång, när han la sig och hur lång tid det tog att somna och om man har några vakna perioder under natten.
 
Igår tog det ungefär 1,5 timma att soman och ligga stilla. Det var nog helt klart något bättre än vanliga kvällar. Men nu var det första natten och jag var själv så trött igår så jag somande tidigt. 
 
Jag märkte dock en stor skillnad imorse. Han gick upp i stort sett direkt när jag sa till honom vilket inte brukar ske i vanliga fall. Det brukar vara en kamp att få honom att komma upp men nu var det inte alls så. Kändes som om han var piggare idag och självklart han somnade ju tidigare än vanligt. Kanske har han även haft en bättre sämn själv?
 
Jag provade ju täcket första natten. Jag sov otroligt dåligt och hade huvudvärk när jag vaknade. Om det hade med täcket att göra det vet jag inte.... men jag fick ingen bra första natt med täcket. Får testa det någon mer natt när han inte är hemma.
 
Jag är i alla fall glad att vi får prova och att förhoppningen är att han ska komma till ro lättare på kvällarna.
 

Kommentera här 1 st

Kommentarer
Johan

Kedjetäcke? Hur ser det ut och hur funkar det? Jag har aldrig hört talas om det tidigare... :)

SV: Kortet var jättefint! Det tyckte mamma med. Kanske skulle hon också få ett, när hon fyller kanske? Jag får fundera på det :)

2012-11-20 @ 10:26:32
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: