Möten

Datum: 2012-11-15 Klockan: 07:44:41 Kategori: Allmänt

Igår blev jag hembjuden till en ny vän. De är några tjejer som träffas och stickar och virkar. 
 
Jag har aldrig varit med på sånt innan. Många pratar om att de träffas med syjuntan. Jag har alltid sytt stickat och grejjat men aldrig varit en del av något sånt. 
 
Jag vet att många inte vare sig stickar eller syr till slut men att de ändå är ett gäng som träffas lite nu och då och pratar och kanske äter något. Jag har alltid velat vara med i ett sånt gäng, men har aldrig fått chansen. 
 
Jag har aldrig heller frågat eller tagit tag i och bjudit in till något sådant själv heller...... det har inte blivit så.
 
Jag blev verkligen riktigt glad över denna inbjudan. Jag blev så glad att jag tog chansen. Jag gjorde inte som jag så ofta gör. Jag avstår ibland när jag får chanser för att jag inte vågar. Denna gången tänkte jag att nu tar du chansen och är det inte trevligt så har du i alla fall försökt.
 
Det blev enormt trevligt. Så trevliga tjejer och även om jag inte fick så mycket stickat fick jag njuta av sällskapet och att se deras fina saker, för dessa tjejer de virkade och stickade verkligen och var ju hur duktiga och kreativa som helst. SÅÅ skoj. Det var enormt inspirerande måste jag säga. 
 
Så jag kommer fortsätta hänga med, om jag får.... för detta var verkligen skoj. 
 
Det gör så mycket för ens mående att få vara en del av något. Att få delta. Att vara med i ett sammanhang. 
 
TACK för att jag fick vara med.
 
 

Kommentera här 0 st

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: