Ensam

Datum: 2012-09-10 Klockan: 17:06:24 Kategori: Allmänt

Hur ska någon annan kunna sätta sig in i mitt ensamhetstänk? Hur ska mina ord inte ge andra skuld? Jag menar inte att ge andra skuld när jag säger att jag är ensam. Känner mig utanför och ensam. Någonstanns är det väl just bara jag som får mig att tro saker som inte finns.
 
Det var ju just detta en del i terapin senast tog upp. Vad tror jag om andra? Hur tänker andra om mig? Vems är känslan och finns det någon sanning i den?
 
Hur fan känns de inte när jag sitter och säger att jag känner mig ensam.... jag är ju här, jag finns ju.... å där sitter hon å säger att hon känner sig ensam och utanför. Hur fan får jag andra att må med mitt jäkla ältande? Alla dessa förbannade ord som bara poppar upp i skallen och gror som ogräs och tar över mitt inre.... Vem är jag som kan säga dessa saker och inte förstå vad ont det gör?
 
Ensam? Hur kan hon säga så? Ja hur kan jag säga så? 
 
En sak är i alla fall helt klar och det är att känslan är min. Jag känner denna tomhet och ensamhet. Den är min och även om jag önskar att någon kunde ta den ifrån mig så är den ändå där och är min. 
 
Jag önskar så att du förstod. Att du förstod vad viktigt det är för mig att du ser mig. Att du säger:
 
-Fan va bra det har gått nu... du fixar ju detta. Vad du klarar saker bra nu. Va bra saker går, du kan.... Jag tycker om dig som du är. Jag har saknat dig. Jag älskar dig. Du är fin och viktig för just mig.
 
Självklara saker.... saker som behövs.
 
Jag kväver mig själv.... jag har så svårt att känna tillit. Jag har svårt att tro på mig, min förmåga. Jag vet inte men just nu är jag hon som fixar livet men jag har mina skrymslen och jag kan säga i ärlighetens namn att jag kämpar. Men vad kämpar jag för? Varför är kraven på mig så stora? 
 
Fan ta mig om jag inte sköter saker snyggt. Fan ta mig om jag gör fel. Å om jag gör fel som alla andra så får jag betala dyrt. Ett hånleende i en entre gör så förbannat mer skada än du kan ana. Men jag är väl värd det medan du din präktiga apa får gå runt och göra som du vill. Spy ur dig och göra andras liv till ett helvete. Ett helvete vdär du håller lågan igång och själv står du bredvid och njuter. Njuter av andras misslyckanden och rider på vågen. Tänk va nöjd du ska vara. Nöjd. Du förstör mitt liv och ingen gör något åt det. Ingen.
 
Men någon förstod min känsla. Någon satte ord på och förstod. Det gör mig glad. Det finns människor som inte är som du. Det är jag så evigt tacksam över. När jag känner mig liten behöver jag någon och idag har jag flera som jag trots allt kan finna tröst hos när den man trodde mer om inte fanns. Då fanns du.... just du.
 
 
 

Kommentera här 11 st

Kommentarer
Johanna

Kul att du är med :)

2012-09-10 @ 17:13:22
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Jenny

Japp, diet OCH träning! Min diet innehåller mycke protein, så du behöver inte oroa dig att jag ska "banta" :)

2012-09-10 @ 17:23:41
Länk: http://jennyjanssons.com
Jaana

Vilka starka ord, fint skrivet!

2012-09-10 @ 17:45:04
Länk: http://bananajaana.blogspot.se
Johanna

Ja det kostar ju lite, men det kommer inte bli jätte dyrt, men sen är så klart resa och boende om man stannar över natten som kostar

2012-09-10 @ 17:51:09
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johanna

Ja det blir ju det :)

2012-09-10 @ 17:54:12
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Renee

Känner igen mig mycket av vad du skriver..

2012-09-10 @ 19:09:56
Länk: http://nattstad.se/reneelindsahlin
Johanna

Ja det förstår jag, jag kollar mina bröst varje gång jag duschar! :) Den är inte ärftlig men jag gör det för då vet jag i fall det är ngn skillnad från dag till dag

2012-09-10 @ 20:07:01
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Anonym

Jag skulle så gärna vilja att jag kan klara mig utan piller i framtiden, men går det inte så går det inte..
Men det är en önskan åtminstonde..
Hoppas du mår bra idag!
Kram!

Nina

Du skriver bra vännen.

linda

jag förstår din känsla...

Fredrik Örtgård

Anneli visa mig din blogg. Tack Tess. DU fixa så jag träffa Anneli, det glömmer jag aldrig! Tack, vi måste ses....

Svar: Ja du Fredrik... fixa å fixa... hon fixade allt de där rätt bra själv får jag väl påstå, men ja hängde med så hon kom iväg så chansen fanns... ler.Ja de får vi allt ta å göra, ses alltså vore trevligt.
tess701

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: