Helgen

Datum: 2012-09-30 Klockan: 12:20:42 Kategori: Allmänt

Som vanligt har helgen passerat för fort. Som vanligt sitter man såhär på söndagen och funderar över var dagarna blev av. Men jag kan inte klaga på att vi inte haft helt underbart bra dagar.
 
I fredags efter jobbet blev det lite handlande och så gjorde Daniel god mat och vi mös med film tillsammans med Oskar och Svenja..... och igår var vi iväg till Örebro och kikade runt i affärer. Det var evigheter sedan och vi kom hem med lite fynd. Mycket nöjd över nya tennisdojjor i bra material för skogen och Daniel gjorde klipp på ett par brallor. August fick ett par innegympadojjor och lite saker från Panduro fick bli med hem. 
 
 
Käkade ute på vägen hem och väl hemma så åkte vi till syrran. Det var länge sedan. Där bakades det cupcakes och lite smått och gått med småknoddarna och det var hemskt skoj att se dom för de va länge sedan. Spelkväll och massa prata.....
 
Idag är de så söndag och inte förstår man när man vaknar halv tolv... HALV TOLV??? Jag sover aldrig så länge.... så jaaaa.... dagen försvann direkt. Inga som helst planer har vi heller och inget får man gjort.... men vi ska väl ta något ryck här hemma med tvätt och annat eller bara se någon film sådär en söndag när vi inte har barnen hemma. Tomt och konstigt.
 
 
Albin är på konfirmationsläger. Får se hur han haft det och om han känner att han vill vara med. Jag frågade honom om varför han konfirmerar sig. Jag är både döpt och konfirmerad själv men är idag inte ens medlem i kyrkan. Jag gjorde det mest för att mina syskon gjort det och att de på något sätt skulle göras. Oskar började med slutade och jag sa till Albin att du får inga mopeder och dyra saker för att du gör detta. Han svarade så klokt anser jag....
 
-Men mamma, någon kan man väl få tro på,,,,,,
 
Ja det får man. Man kan konfirmera sig av nyfikenhet och nyfiken det är han. Han menade att han kan gå i kyrkan på söndagarna med för då gör han inget speciellt. Sedan är det ju toppen att få bli med på läger till Polen och Rom om man vill. Det är ju otroligt skoj att få se lite saker och det fick inte vi när jag konfirmerade mig. Vi var inte på något läger osv. 
 
Han vill med till Polen. Jag med känner jag. Måste nog se om de kan behöva lite vuxna som följer med, ler. Jag hoppas kunna se till att han får bli med på båda lägren. Det är överkomliga priser och det finns tid att lägga undan.
 
 
Barnen växer.... de håller på att bli så stora. Vi pratade om det på jobbet och vi pratade om det igår. Småbarnstiden. Åldrarna när det kan vara tufft och jobbigt. Förra läsåret var det tufft med de två stora. I år har vi fått en bra start. Jag hoppas de fortsätter hålla i i skolan och att det inte ska bli så tufft igen. Det tar på en och jag hoppas allt ska få rulla på i lugn och ro nu framöver. Det är en del att vänta med Albin bland annat och August har ju sitt. Allt runt barnen är inte enkelt och jag vet att det är en del nu som jag inte hade räknat med som jag inte kan styra över. Saker jag måste igenom. Saker i vårt liv som jag inte vet hur jag ska möta. Saker osm jag tycker är svåra. Saker jag inte valde.
 
 
Jag är dok tacksam att mina killar är så nära mig att vi kan prata. Vi kan prata om allt och jag är så glad att vi är så raka med varann. Att skaer sällan eller aldrig växer sig så stora att vi inte på ett enkelt sätt kan lösa dom. 
 
Jag är tacksam att jag står upp och att jag kan få saker att fungera i det övriga livet med jobb och sådant med. Jag försöker ta saker med ro. På jobbet flyter det bra och att ha elev tre dagar i veckan är helt underbart skoj. Vad man växer i detta. Det är SÅ ROLIGT!
 
l
 
 

Kommentera här 6 st

Kommentarer
Tess

Härligt att höra om ett barn som vill konfirmera sig för att han tror och är nyfiken :-) Är så trött på förevändningen "dyra presenter" och "alla kompisar gör det". Riktigt klokt sagt av honom!

2012-09-30 @ 13:12:05
Länk: http://highlandertess.blogg.se
OliviasphotolifeS

SV: De förstår jag..
Men ta ingen skit och låt ingen trycka ner dig!

2012-09-30 @ 14:17:09
Länk: http://www.oliviasphotolifes.blogg.se
Jazzy

Underbara bilder! :)

2012-09-30 @ 16:50:11
Länk: http://jazzyjazzy.blogg.se
Johanna

Helgen går alltid för fort :(

Min frissa är duktig, men vill gärna ha tänkt till lite själv, och det har jag gjort nu, fast med lite hjälp av en blogg vän, nu skall jag bara våga göra det med, haha!

2012-09-30 @ 19:48:43
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Fnulan

Fina pojkar, och var glad så länge dom kramas!!!

2012-09-30 @ 21:59:54
Länk: http://www.bloggfamiljen.se/fnulan
Maya

Härliga bilder... och vad jag längtar efter att sitta och meta, var så längesedan :)
Kul att hitta nya bloggar att besöka!
Ha en fin söndag kväll!
//Maya

2012-09-30 @ 22:48:42
Länk: http://mayashideout.blogspot.com/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: