Hur?

Datum: 2012-09-27 Klockan: 16:07:58 Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur jag ska kunna fungera. Jag vet inte hur jag ska bete mig för att allt ska bli rätt, att jag ÄR rätt. Hur är man när man är rätt och vem ska bestämma?
 
Efter allt som hände är jag rejält trasig. Jag känner mig inte hemma. Jag känner mig inte tillfreds och det mesta går på auotopilot och jag har gått ner mig. Självklart ler jag och försöker vara normal och vanlig.
 
I regel är jag rejält tom och tömd på energi efter minsta lilla. Att orka något hemma eller för min egen del finns inte. Jag orkar inte ta kontakt med någon heller utan nu är jag på väg in i isoleringen. Jag har ingen lust med något. Saker far runt inom mig och jag får ingen ordning i mitt inre kaos. Inom mig ploppar tankar och ideer upp och det finns ingen hejd och jag blir rejält trött, ändå sover jag inte som jag borde igen.
 
Jag kan inte bara släppa taget för jag blev så grymt kränkt och ledsen. Jag kan inte bara glömma att jag allt för ofta får känna att hur jag än gör blir det fel och sedan ska man fortsätta springa runt och låtsas som inget har hänt och anstränga sig och vara någon man inte är.
 
Jag vet inte hur länge jag kommer orka med det här. Jag undrar om jag ångonsin kommer kunna bli hel. Kommer jag någonsin att få känna hundra procent stöd och känna mig lugn trygg och harmonisk?
 
Mitt inre är i tusentals bitar och jag famlar i vardagen efter alla de positiva glimtar som kommer på vägen. Det finns ljuspunkter och jag mår gott stundtals, jag fungerar självklart helt okej i många sammanhang, men ändå finns det inte riktigt någon ro inom mig. Jag är inte okej. Jag är inte rätt.
 
Jag har ställt mig frågan om jag bara omges med konstiga människor eller möter sådana och de flesta rensar bort såna de inte behöver ha i sitt liv, men riktigt så enkelt är det inte alla gånger. Jag kan inte välja bort det här. Självklart kan jag men rent praktiskt är det en omöjlighet. Jag kan inte.... jag vill men inte på det viset att det går att säga tack och hej för då står jag ensam.
 
Jag stänger ner och försöker flyta bort. Jag vill resa bort. Jag behöver komma bort. Jag behöver få slippa detta. Jag orkar snart inte. Vet inte vad jag kan göra för att verkligen slippa. Hur kommer jag vidare?
 

Kommentera här 2 st

Kommentarer
mariellejohnsson

Jag har försökt leta i texten om vad som hänt, men hittar det inte och jag har förståelse för att du inte vill lämna ut saker hej vilt. I vilket fall som helst tror jag att du är en fin människa Tess och ta vara på dig!

2012-09-29 @ 16:09:54
Länk: http://mariellejohnsson.wordpress.com
OliviasphotolifeS

Fortsätt kämpa,de kommer bättre tider för eller senare!
SV: Ja de kan jag verkligen förstå.

2012-09-30 @ 01:44:40
Länk: http://www.oliviasphotolifes.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: