Tankar

Datum: 2013-11-22 Klockan: 08:11:20 Kategori: Allmänt

Sitter i mina tankar. 
 
Känner ensamheten som tär som frätande syra. Jag vet verkligen inte varför just jag är så ensam. Är jag inte ett kompisämne. Någon man vill ha omkring sig och som ger något tillbaka? Är inte jag den man vill tillbringa sin tid med?
 
Jo jag har vänner men de flesta har dåligt med tid. Men de har tid för andra, jag ser jag är inte dum. Det är oftast jag som hör av mig eller som frågar efter. Det är för de mesta jag. När vi väl ses är jag tacksam och glad och njuter av stunden men jag vet också att det dröjjer till nästa gång.
 
Jag sitter här ensam. Hela veckan har jag varit själv och ingen ringer. Jag får mina sms från de som brukar höra av sig och jag messar en hög som givetvis svarar, för de mesta. Jag är inte efterlängtad så känns det aldrig. 
 
Jag blir beroende av de närmsta. Jag blir så ensam och rastlös när jag inte får tid med andra. Jobbet ger mig i alla fall en viss tid med andra personer så som med vänner även om det är på ett annat sätt så är de i alla fall rellationer som jag är glad att jag har. Någon bryr sig om mig på jobbet och man är en del av något. 
 
Hemma är det bara jag och mig själv.
 
Är jag så svår att tycka om och vilja vara vän med? Jag önskar så att fler kom hem till mig att jag var den som slapp åka varje gång. Jag önskar så att jag inte alltid var den som ställde upp utan att fler fanns där för mig.
 
Du som finns där för du finns behöver inte känna dig träffad.

Kommentera här 1 st

Kommentarer
Mia

Ja, så är det här är jag nu när jag själv tar tid att gå in och kika hos dem jag varit hos förut, haft en down-period vad gäller bloggen på många sätt men känner mig rätt redo för att återuppta kontakt med dem som vill :-D

Så är det nog för fler i dagens samhälle, vi glömmer bort att ses irl och är så upptagna med allt som sker i cyberrymden att de mänskliga mötena glöms bort eller bortpriioriteras trist :-(

Om jag får utgå från mig själv i lite tankar, så har jag själv gjort lite förändringar för att må bättre med vissa saker som tyngt mig i mitt liv, bland annat har jag börjat träna mig själv att inte grubbla för mycket (ojojoj vad jag har kunnat sänka mig själv mellan varven), att försöka projicera det positiva för att få bort det som är negativt och jobbigt. Faktiskt har det funkat över förväntan och jag känner att den svarta klumpen inom mig långsamt luckrats upp, snart så får den ingen grogrund alls längre har jag bestämt.

Varma kramar till dig från mig ♥

2013-11-22 @ 09:39:40
Länk: http://fredthevov.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: