Kvällen

Datum: 2008-11-20 Klockan: 18:21:21 Kategori: Allmänt

Idag har jobbet fungerat bra. Samtalet ja hade sånt medarbetarsamtal va jättebra och kändes hemskt skönt. Är nöjd.

När ja slutat åkte ja till Kronhallen där ja e van att handla men inte gjort på länge. Grejjen är ju att de är billigare så ja bprde storhandla där när ja ändå e inne å jobbar. Å ja e hur nöjd som helst...fick massa brakött ja ville ha å ÄLGFÄRS!!! Ångrar ja inte köpte någon stek oxå sedan köpte ja två bitar oxfile..... å ja lite annat... Fick mycket å många middagar för pengarna.

Väl hemma hade ja migrän å så hade givetvis Oskar cyklat omkull på cykeln så de blev akuten med handleden. Inget ovanligt alls... SUCK..... i detta läget tror läkaren att de är en rejäl stukning å för att slippa åka vidare för att röntga så avvaktar vi några dagar. Ger sig inte värken kan de va båtbenet...

Samma läkare har vi haft innan å han bara er har ju ja träffat innan... va va de då å va sa vi??? ha ha ha... lite lustig sådär... han blev npg glad av å se mig antar ja... ha ha ha.... å imorgon ska just han ta hand om min make... får nog bli med då oxå så han blir ännu gladare eller ledsen att ja va gift ha ha ha... SKOJAR

Nu ska ja gå å duscha.... å sedan blir de soffan med barnen. August e inge pigg alls så ja ska mysa med honom.


Kommentera här 6 st

Kommentarer
anne

Så bra att medarbetarsamtalet gick så bra! Det är inte helt givet att det blir så alltid! :)

2008-11-20 @ 18:58:49
Länk: http://annnne.blogg.se/
J.

Det är mysigt att bara ta det lungt.

2008-11-20 @ 19:02:29
Länk: http://jantra.blogg.se/
Jonas

Fullt upp ser jag... hihi



Jag var på Coop Forum alldeles nyss och handlade, jag brukar hitt massvis med gott kött där, men jag fick bara med mig en liten bit... får väl bli till kvällen.



Jag misstänker att Oskar är sonen... hoppas att det bara var en stukning... tack och lov har mina barn klarat sig bra hittills. :)



Nu ska jag ta och laga lite mat... det blir Ben & Jerry´s till efterätt. ;)



Kram!

2008-11-20 @ 19:12:55
Länk: http://jomari.se
Malin

Typiskt! Alltid ska det hända något! Hur gamla är dina barn? Skönt att du ser det så, det underlättar definitivt, även om man då och då har dagar som det är svårare att tänka positivt! Kramiz M

2008-11-20 @ 19:43:19
Länk: http://tidsoptimistens.blogg.se/
dave

Snart är det helg!

Och då blir det säkert ännu mera mys och kul saker som händer!



kram D

2008-11-20 @ 20:43:00
Länk: http://therealcolombo.blogg.se/
Sessan is bride to be

Det är svindyrt. Vi tänkte beställa tårtan från en annan leverantör och då säger slottet att det kosta oss 40 kr att beställa kaffe, pris per person! asså, det är sveindyrt! Förstår inte varför dessa hutlösa priser.



Håller på att fundera vad vi ska ge gästerna för roligt. Servettringarna var ju en bra idé, men killarna kanske inte tycker att det är såå roligt.. medans mina tjejkompisar skulle roffa åt sig ett par extra... =)

2008-11-20 @ 20:55:09
Länk: http://sessan82.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: