De e onsdag

Datum: 2008-10-08 Klockan: 08:32:30 Kategori: Allmänt

Å ja är lite seg idag... lite yr sådär.

Ska äta lite men sedan ska ja nog lägga mig lite igen... barnen är iväg å ja kan vila. Daniel har nog somnat efter sin jobbnatt.... Ligger å grisar... GOTT. Isak har varit ute och ja tar en ny längre promenad med han senare. Han bara går å luktar han..... tänk å va hund va lätt livet är då, inga bekymmer bara äta sova å skita å pinka och framförallt LUKTA å inte att förglömma RULLA sig i blåbä'rsriset eller gräset.... inte skita i alla fall å så sova lite till.... lätt liv... ha ha

De e marken här idag men ja vi får se om ja åker ner. Ska till Företagshälsan för sista akupunkturen. Nålarna har känts mycket sista gångerna så ja e inte sugen men huvudvärken e bättre. Dock känns mycket i nacken å ja tar kanske upp jobbsituationen igen... kanske man kan få massage beviljad oxå när de nu är som de är... vi får se.

Ikväll ska ja iväg på uppvisning av verkstadarbetet som barnen jobbar med på skolan. Mina barn går ju på en skola som jobbar efter BIFROST-modellen så de ska bli spännande. De gör en tidsmaskin i år. Daniels barn däremot går i andra arbetslaget och de jobbar med Europa tror ja de va... De sdka bli spännande att se... De skulle göra någon teater fröknarna å pressentera detta.

Vila en stund va de...




Kommentera här 1 st

Kommentarer
anne

Våra barns förra skola jobbade enligt Bifrost och det var trevligt för all del, men i övrigt var det skit med integrerade klasser och total förnekelse att det förekom problem på skolan. En av de stora orsakerna att vi valde att flytta.

2008-10-08 @ 20:04:17
Länk: http://annnne.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: