Fredag

Datum: 2008-10-10 Klockan: 13:20:16 Kategori: Allmänt

Å en ny grå dag tyvärr får man väl säga... Trist att solen inte orkar fram man blir så mycket mera full av energi då... Men ja e som alltid tacksam över att ha orkat upp.

Idag har ja packat åt barnen nu på morgonen. Ska till sin pappa sedan i eftermiddag. Som de har väntat denna veckan på de.... August har frågat varje dag e fredag? Är de idag ja ska till pappa? Så sedan när de slutar ska vi bara plocka iordning lite å sedan ge oss iväg till byn. Ska åka upp till mamma först hade ja tänkt. Pratade lite i telen innan å sa att vi kommer upp ett tag. Tänkte visa fotona från bröllopet. Hon har sett dom på datorn men ja har framkallat oxå.. KUL.

Efter de tänkte ja åka fram till syrran å vara där ikväll eftersom min darling jobbar. Blir väl att spela nå spel å så har kläderna från DEVAL kommit.... hur KUL som helst.

Idag är ja lite glad... som ja skrev igår tyckte ja de hände lite lite saker i livet... ja vill ju att de ska hända nå hela tiden ja. ;-D å igår messa ja en koompis till mig som ja e aldeles för dålig på att träffa så hon ringde upp... så på tisdag nästa vecka ska vi ses hon å jag. Sedan säger Daniel att på vår årsdag på tisdag får du ta å fixa barnvakt för nu gumman ska du äntligen få se HOCKEY live.... såg ju hockey jämt som ung men har aldrig varit på en match så nu på tisdag blir de hockey FÄRJESTAD möter HV71.... guuud så kul så mamma kommer å ser till barnen... SKITGLAD å va händer idag? Jo ja får ett mess från en av Daniels  kompisar fruar som njuder in mig på tjejfest den sista... e så glad så ja knappt vet... sa till Daniel då går ja bara så du vet ;-D SKITGLAD... äntligen får man vara med på nått.... känner ju ingen här å ja e så glad att de tänkte på mig. KUUUL. Va lite som behövs...

Såtter här å e så glad bara... lite trött men va gör de??



ÄSLAR DIG DANIEL DU GÖR MIG HEL!!



Kommentera här 2 st

Kommentarer
anne

Du ser, det händer saker! Toppenkul! Jag har träffat en annan bloggare idag! Tänk så det kan bli! Och det var jättekul och trevligt!

2008-10-10 @ 15:01:54
Länk: http://annnne.blogg.se/
sussie

Fniss...är det fruhippa på G? Eller var du ut på möhippa?

Trevlig helg!

2008-10-10 @ 17:13:23
Länk: http://nattmorsa.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: