HALLOWEEN

Datum: 2008-10-31 Klockan: 15:57:49 Kategori: Allmänt



Måste givetvis bjuda på lite VAMPYRER



Denna Allhelgonahelg.

Jag stälde in min tjejfest. Ja känner mgi inte hundra å inte Daniel heller å vi valde att stanna hemma med familjen.

Vi har försökt städa av å grejja lite å lagat god mat. Idag tillagade vi den fisk pappa gav oss för någon vecka sedan. En forell...

     

Vi har plockat in studsmattan som va i snö nu... å så har vi hämtat våra båtkryssningsbiljetter å julgardinerna från Jotex... Ja ser fram emot Advent för första gången på riktigt länge å att få pynta för första gången här hemma. De ska bli MYS de.

Sedan har vi sett en riktig gammal klassiker med ungarna nu:
TROLLTYG I TOMTESKOGEN
Den e charmig å ja kan typ alla repliker ha ha...

Igårkväll hade min man några bra repliker i sängen.... Katten gjorde oss givetvis sällskap.

- Kolla hon hjälper husse fånga MUSEN
och
-Katten är ett Ppiller!!

(hon låg mellan oss... )

Hon e grymt charmig vår lilla donna..


    



Hon e vår bäbis alla kategorier...

Vi ska bara mysa nu ikväll. Ingen orkar nå större... ska se lite teve å ha massa tända ljus. Har även bakat lite till imorgon. En tårta.

Min pappa kom förbi med innan med en provisorisk klösbräda,, den va så bra tyckte Arwen. Sedan Har ja satt ihop alla fåglarna idag igen... å jaha... ja trodde ja hade två hanar.... men den vita va visst oxå en hona. INte konstigt de inte blitt nå love i den buren med tre honor å den galna hanen i buren bredvid. Men han har redan tagit för sig så vi får se om ja får ungar framöver.... De tog inte många timmar innan han hade fått sig lite... ha ha ha... sitter just nu i buren å ser väldigt njd ut. De andra honorna har han inte lyckats befrukta... Så vi får se om han KAN ha ha ha



HA HA HA HA nu truddeluttar de i kaanon där ute ha ha ha ha... de va nå nytt.




Kommentera här 2 st

Kommentarer
anne

Tack snälla för matförslaget! Det lät helt perfekt! Så skönt att slippa leta recept när jag bara kan fråga dig! :) En del kan väl ha massor med förslag, men att det ändå inte passar som familjemiddag på något vis. Du har bra förslag på riktig mat som till stor del sköter sig själv, det gillar jag!



Katten är väl bra fin, vilka tassar hon har! Var det du eller Daniel som hittade på annonsen? Jag trodde du tänkte avvakta litet?



Spännande med fåglarna också, bra om han får till det med någon. Honan som han suttit med, har inte hon släppt till eller vet inte han hur man gör?

2008-10-31 @ 17:21:05
Länk: http://annnne.blogg.se/
josefin

guud vilken söt katt! :)

2008-10-31 @ 19:01:43
Länk: http://juicycollection.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: