När ja skrivit klart...

Datum: 2008-10-12 Klockan: 16:58:47 Kategori: Allmänt

igår kröp ja ner och läste... Ja kände hans närvaro hela natten men han vågade sig inte in i sovrummet. Varför??? Skrä,de ja honom när ja bad honom gå tillbaka in i ljuset där han hör hemma och att han inte behöver vaka över mig?? Ja vet inte om ja gjorde rätt men när ja inte orkade hålla mina ögon öppna så vågade ja till å med släcka lyset och somnade å har sovit tryggt och bra i natt.. Han fanns kvar där i min tanke å i min känsla. Denna lilla späda ljusvarelse som visade sig för mig. Hade man bara fått en skymt av kläderna hade ja kunnat säga vilken tid du hör hemma....

Är han från en tidigare tid där vi levt tillsammans på något vis och nu vill finnas hos mig av någon orsak? Ja vet att ja går igenom en del i livet nu och de är ofta då han har funnits hos mig tidigare.

Jag är inte troende. Men kan ändå inte kalla det att ja är ateist jag tror ju på något. Jag tror på pånyttfödelse.

Jag vill veta hur han är knuten till mig för ja tror att vi är just det...

Jag har mer å mer brörjat känna av saker. Även på jobbet händer det att både jag å andra känner å ser saker som vi inte kan förklara å som vi alla upplever. Även de som ja jobbar med säger att de ser saker ibland å även jag för de när de påkallar detta. Då tror ja många gånger att det är någon som är där av de sina och finns hos dom innan det är dax att gå vidare för dom e ju gamla.... men ja tror att ibland tar de tid innan vi är mottagliga för detta. Å det kanske inte är förräns de är sent i livet som vi ser.

Men ja tror att vi alla har någon som finns med oss.... men vem denna någon är vet inte jag å jag minns inte något tidigare liv. Men ja är övertygad om att ja kan minnas när jag är redo.

Jag har accepterat att alla inte tror på detta men ja har honom här... och jag kan nu skriva att ja inte vet om han tycker om detta... skrev ett långt inlägg här innan och det gick inte att publicera.... hela sidan gick i lås... någon mening är det nog. Å jag undrar vad som händer.




Kommentera här 11 st

Kommentarer
anne

Jag tror inte alls på andar och är heller inte intresserad av sånt. Men när jag jobbade natt på äldreboendet och vi fördelade viloplatserna för medarbetarnas nattvila (när arbetet så tillät) så tyckte jag det var väldigt obehagligt att ligga i "specialrummet", vad det nu kallades. Jag gjorde det en gång och inte mer, det var ett rum många dött i och där vile jag inte ligga.



Ja, förändring är mitt mellannamn. Jag vill ha förändring, hela tiden, inte så att jag är rastlös och otålig, men jag ser utveckling och möjligheter i förändring. Nu, och så har det varit i flera års tid egentligen, vill jag ha förändring i min arbetssituation. Jag är ännu inte där jag vill vara, jag gör inte det jag vill göra och som jag säkert gör allra bäst. Så mina packningsdrömmar får gärna representera förändring.

2008-10-12 @ 17:05:48
Länk: http://annnne.blogg.se/
Kattis

HAllå!

Vill du ha ett annat halsband så gör jag såklart det. Det kan bli vitare om du vill.

Annars så bokar jag detta till dig, så det inte försvinner till nån annan.

Ha en skön kväll!

KRam

2008-10-12 @ 17:06:46
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Kattis

Hihi, då tar vi det som redan finns.

Det finns i turkost också, hihihi.

Ha det gott nu!

Kram

2008-10-12 @ 17:13:44
Länk: http://kattis11.blogg.se/
PerNilla

Hejhej, hur är allt med er och hur helgen varit??



Kram.

2008-10-12 @ 22:02:35
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Caroline

Kom till mig och tyck till om en ny frisyr!

2008-10-13 @ 00:01:26
Länk: http://confashion.blogg.se/
Kattis

Godmorgon!

Jag lägger upp bilder på lite turkosa smycken ikväll så får du se och välja.

Nu ska jag rusa till jobbet.

KRamisar

2008-10-13 @ 06:49:35
Länk: http://kattis11.blogg.se/
sussie

Hoppas att du har sovit gott och att du får en bra måndag o en skön start på nya veckan!

Kramis

2008-10-13 @ 08:44:16
Länk: http://nattmorsa.blogg.se/
ina

oj! hade inte läst ditt inlägg och inte din kommentar heller, men jag skrev per e-post alldeles nyss till dig.

ha det bra, nu är jag lite bråttom! kramar, många kramar! svarar på dina frågor imorgon:)

2008-10-13 @ 09:21:44
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Petra

Hej gumman! Jag finns fortfarande kvar men har inte beslutt vart jag ska vara. Än så länge kollar jag min blogg och saknar den otroligt mycket just nu. Du behöver inte vara rädd att jag försvunnit. Allt det där som du känner och ser vet jag vad det kan vara men det är väl för att jag tror. Det är det som hänt mig den senaste tiden och det är en lång historia. Hoppas du får en bra dag!!!! många kramar

2008-10-13 @ 10:51:47
Länk: http://glamouricious.blogg.se/
tess

jag har det som en bestämmelse att inte säga vad jag tror på eller inte fören jag får bevis jag kan ta på. på något vis kan jag ändå säga att jag tror på andas trots att jag aldrig sett en för att själen är ett så stort energifält så vem säger att dem försvinner i tomma intet? spännande i varje fall.

2008-10-13 @ 12:11:09
Länk: http://hondenteresia.blogg.se/
Daniel

Ush jag tycker det e så obehagligt så jag vet inte vad jag ska skriva.

2008-10-13 @ 12:58:53
Länk: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: