Söndag... å fullt upp.

Datum: 2008-10-19 Klockan: 13:28:09 Kategori: Allmänt

Idag vaknade ja med migrän... börjar lessna rejält på detta nu... känner av de redan under natten men är inte såpass vaken så ja kan ge mig upp å ta piller. Men så ja upp å ta de å sedan kör ja i regel på som vanligt. Vilket inte e så bra. Eftersom ja äter en del mediciner i övrigt så blir ja allt annat än piggis... seg å slö men ja vilade lite efter att ha grejjat i köket. Kände att ja va tvungen för ja blir så konstig...

SOLEN e framme även idag å de e UNDERBART tyvärr har vi lite för mycket idag för att hinna ut men ja kanske hinner lite sedan...

Ska fira Albin idag för han blir tio nästa lördag. Tyvärr e de bara han å ja hemma då så vi tar de idag. Har gjort äppelpaj å massa negerbollar... ( jaaa NEGERBOLLAR har alltid sagt å kommer alltid säga. ) Å så blir de saft å kaffe å tårta. Köpt sådan men ja va gör man när man inte hinner. Ja lagar i alla fall egen mat så en köpetårta e okej.

Igår va vi hos kompisar... de va så trevlig å barnen hade i alla fall skoj. Sju ungar i ett hus med regn ute. Ni kan säkert räkna ut hur de blir. Marie hade fixat nån snitslad bana ute för att hitta en skatt med godis å de blev ju poppis. De va som ett lemmeltåg ute med ficklampor å så... Sånt brukar uppskattas.

KVÄLLENS OUTFIT IGÅR



Han satte ribban... han vann den... lånade slips å allt vet ni... Han har ett rykte som Hanna har myntat att leva upp till han e liksom SNYGG-OSKAR å de vill inte säga lite de.

Kan säga att maken va så snygg igår med men tyvärr hanns de aldrig ta nå bild.. han e SEXIG å SNYGG han å BARA min...



Ta hand om varann... ge varandra komplimanger å visa att ni älskar varann... visa att du e glad å lycklig i vardagen å om du inte är de se till att du gör vardagen lite lite lyxigare, de krävs så lite för att du ska le å må bra å ingen ingen annan än DU kan få dig att må som just du vill. Å tro på att DU e bra å underbarför känner du dig sån då e du det.






Kommentera här 9 st

Kommentarer
Malin

Vad mysigt att kunna sitta i fönstret sådär, brukade ha såna fönster hemma när jag var liten. Long gone nu, haha. Här är det nog lite för kallt också antar jag.

2008-10-19 @ 17:47:03
Länk: http://piccadillytears.blogg.se/
peter pc carlsson

hoppas att det var en fin födelsedag ni firade en vecka för tidigt., Det har verkligen varit en fin dag, men gud vad kall.

2008-10-19 @ 18:11:48
Länk: http://enbart.blogg.se/
Stefan

Vi hittade massor. På ett enda ställe blev det ca 3 liter. Mäktigt.

2008-10-19 @ 19:10:49
Länk: http://jalonen.blogg.se/
Kattis

h tack. Du får göra som några som alltid köpte Tupperware av mig, dom la upp en plan så handlade dom lite varje månad, hihi. Men de var såå smarta så dom skulle ha partyn så de fick värdinnegåvorna, hahaha.

Men om man tar min ikon på min hemsida och lägger på sin blogg så kan man få 20% rabatt när man handlar.



Ha en skön kväll!

KRAM

2008-10-19 @ 19:24:25
Länk: http://kattis11.blogg.se/
ina

hej, tess, du skriver så härliga saker till mig! själv svarar jag ordentligt imorrn kväll, tror jag. idag är jag inte ensam och imorrn ska vi arbeta hårt både här inne och ute, och på självaste kvällen, då hoppas jag få över en stund med blogg och med dig. du är en riktig kvinna, ska du veta, snygg också, det lyser från själen, från insidan. det enda som räknas. så ä de. blondiner, löshår och massa annat.... hjälper inte om man inte själv är fin:) du ä de...kramar!:)

2008-10-19 @ 19:25:51
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
Stefan

Mmm...det gör tydligen björnskiten också. Fanns en hel del av den varan också...

2008-10-19 @ 20:18:46
Länk: http://jalonen.blogg.se/
anne

Du har så stiliga karlar i ditt liv du!



Dina matrecept åkte fram när jag skulle planera veckans måltider, du ska ha så mycket tack för listan du! :)

2008-10-19 @ 20:27:00
Länk: http://annnne.blogg.se/
Kattis

Hallå!

Dottern lärtmig hur man gör och det är lätt.

MEn jag kan hjälpa dig såklart.

Du har min mailadress.

Natti natti

2008-10-19 @ 21:27:37
Länk: http://kattis11.blogg.se/
♥Hanna♥

ja neo är riktigt stor nu! och tung... puh!! haha =)

2008-10-19 @ 21:28:00
Länk: http://hannaofsweden.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: