Statistiken

Datum: 2008-10-20 Klockan: 11:49:15 Kategori: Allmänt

på bloggen e som en berg å dalbana liksom mitt liv tror ja....

De flesta som följer mig vet att ja varit sjukskriven... men få vet varför. Ja kommer inte berätta de nu heller men en sak som ja alltid har gjort är att skriva av mig. De har ja alltid gjort... en del saker handlar inte ens om mig så på ett exakt vis. De kan komma ut som tankar dikter och iaktagelser från livet.... detta skriver ja sedan kanske här i min blogg... å de kan se ut som om de helt å hållet e jag. Igår skrev ja lite... ja läser just nu ganska mycket psykologi böcker kan man säga om självkänsla å vidare en bok av Lotta Thel om Eva som är fd heroinist å lever nu i ett destruktivt förhållande.... detta ger mig massa funderaringar kring livet som sådant....

En bloggare va inne igår å bad mig kolla hennes blogg... hennes rubrik i sin blogg va:

DIN DRÖM MIN VARDAG

Ja reflekterade över detta å skrev att vem säger att min dröm är din vardag...

Hon tog de som ett litet påhopp,, givetvis har tjejen gjort en bra rubrik eller va ja ska kalla de å givetvis vet ja att hon inte va seriös till hundra utan de e sånt man har i en blogg... men ja reflekterade bara över de när ja läste detta... hennes blogg innehöll mycket mode å givetvis kan hennes vardag vara någons dröm men de va inte min kom jag fram till när ja tittat runt å skrev bara de ja tänkte...

Jag är en tänkare i mångt å mycket... ibland känns de som att man får väga sina ord i guldvåg för tyvärr får ja säga läser en del min blogg som gör sina egna tolkningar av de ja skriver utan att de har ett dugg med de å göra. De tror att jag skriver om dom, att ja nedvärderar folk jag vet vilka dom är eller känner,, De va en sån sak som gjorde att jag la ner min blogg på FL å att ja höll på att stänga även här... OM ja tex skriver idag kände ja mig som en blondin så är de med hundra procent säkerhet en blondin  som reagerar på att jag hackar på just henne... ja kan ha läst om en blondin på Aftonbladet att hon gjorde nå klantigt å så gjorde ja en klantig sak, jag skriver om detta att oj ja e som en blondin eftersom ja läste just detta...å vips tror en blond tjej som läser min blogg att ja mena henne... eller om ja skriver ja en svarthårig å beter mig som en häxa... får ja tillbaka du e ingen häxa... men ja e häxa,, JAG e häxa för att ja gillar häxor å ser inte de som negativt... VI e så OLIKA... Ja reflekterar kanske bara utifrån en ttext ja läst.

Å skriver ja att blä de finns trista människor som gör si å så... ja de har väldigt sällan något med nån ja vet å käånner i mitt privatliv å göra utan utgår till 99,9% utifrån något ja hört eller läst en text om....

Varför e de så många som tar åt sig? Är många så att de tror att allt handlar om just dom?? De måste ju vara lite så?? Å även om ja nu skriver att blondinen va aningen klantig så menar ja ju ite att ja inte tyker om tjejer med blont hår... givetvis sitter saker sällan i just de å de e inte de skaen handlar om egetnligen utan att man va just klantig.

Menja väger mina ord å skriver ja en djup sak så får ja genast gensvar... kul att detta inte slår lika hårt som MODEBLOGGARNA..... de som tävlar om toppliste platser  å annat vinner mycket i det å ja fattar inte de... men de tydligen sånt folk vill ha... mode å yta å mindre med djup.


Detta är dock JAG...


Kommentera här 8 st

Kommentarer
LINA VERONICA

hejhej!

japp, jag lever! du med! ;D



min statistik gör precis som jag gör i mitt liv, upp och ner...

2008-10-20 @ 13:58:17
Länk: http://linaveronica.blogg.se/
Laura

Jaha, var det på lördagen..vad man kan blanda dagar. Nä, det går jättebra att ni kommer tidigt. Kan vi laga ngn mysig middag tillsammans kanske o snacka. Tror bara det är kuddar o ni själva o ett gott humör som ni behöver ha med. Kan du dricka när du äter dina mediciner? Vet inte om jag ska dricka, men chafför har vi, Ron kör o hämtar oss, bara Albin passar Destiny i en 10 min.

Ja..min dag har faktiskt varit bra, har varit vaken sen kvart över sex..bakat, tvättat o haft en lunch date med älsklingen. Vädret är skit här med, tur man har en huns som bara vill ut o pinka o skita när det är sånt här väder.

Kram

2008-10-20 @ 14:02:03
Länk: http://lilladsmamma.blogg.se/
Linda

Det där är så konstigt. En blogg är ju ändå väldigt personligt så man borde ju få skriva vad man vill utan att folk hoppar på en tycker jag. Jag är blondin och skulle fatta att du skämtar om du skriver så, jag menar man är väl van vid blondinskämten lixom;) det är ju ingen skillnad, du menar ju inge taskigt men man använder sådanna uttryck.



Snygg tatueringen blev btw=) Haft en bra helg?

2008-10-20 @ 16:33:07
Länk: http://tornrosas.blogg.se/
Malin

Jag vet hur du menar.... Du är du, och det är bra att du säger och skriver vad och hur du tänker, dina ord och dina insikter är lika mycket värda som alla andras. Du är unik. Det finns bara EN enda av dig i hela världen!! Visst är bara det fantastiskt? Bry dig inte om att väga dina ord allför mycket, då blir det kanske inte längre du.... Ha en bra kväll! Kramiz M

2008-10-20 @ 18:09:54
Länk: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Linda

fan vad drygt!

Aja vissa är ju som dom är tyvärr.



Helgen var riktigt bra! Var i jönköping=)

När ska du göra klart den?



Denna vecka är det bara jobb som gäller förutom onsdag=P



/Linda

2008-10-20 @ 18:13:16
Länk: http://tornrosas.blogg.se/
vivan

Du är du,jag är jag...enkelt...oj vad jag skulle vara arg jämt om jag skulle tro att det jag läser handlar om mig....min dröm är min..och vardagen delar jag med min familj...kramiz:)

Väg inget utan skriv som du tycker...det är upp till var och en att välja att kommentera....men inte argumentera...

2008-10-20 @ 18:55:49
Länk: http://vwellermo.blogg.se/
bjorne

Tack för titten,det var en stund sen, har ett bra ordspråk som jag tänkte på när jag läste ditt inlägg.

Försök inte vara nån annan än du är,för alla andra är upptagna. Ha de gott.

2008-10-20 @ 19:31:01
Länk: http://bjornesmagazin.blogg.se/
CAT

Och det är DU som gör dig till JUST DU =)

Jag tror att dom som har egna livserfarenheter,självdistans och egna problem läser din blogg och tar den för vad den är!

Jag tycker din blogg är intressant för jag ser personen bakom...

Inte bara kläder, shopping och liknande =)

Hoppas du får en fin vecka och att du mår bra!

Kram

2008-10-20 @ 22:15:29
Länk: http://catmalou.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: