Dagen D

Datum: 2009-04-09 Klockan: 12:28:34 Kategori: sjukhus/sjukdom

Först vill jag besvara en kommentar som ja inte kan gå tillbaka till en blogg för att svara på... ANNA

Jag KAN stava,, en orsak till stavfelen är dels att ja skriver på en mini dator där tangentbordet inte ser riktigt lika dant ut. Jag hade FEMMA både i svenska å handel och kontor i skolan där maskinskrivning var en stor del.

Sedan ligger jag alltså svårt sjuk i en säng på ett sjukhus och är ganska nerdrogad som gör att tanken inte heller e helt klar. Jag ser inte felen och ja ibland skriver man för fort.

Jag ber om ursäkt för detta och har du problem med detta finns de andra bloggar att läsa.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Kvällen blev inte som ja trodde. Jag var för drogad för att kunna se hockeyn men var s glad att vi vann. Vill även ja ha sett... MEN jag fick ju en underbar dryck att dricka. TUR de bara var ett glas. Det var hemskt otäckt. FRÄNT  starkt  sedan drog de igång med laxeringen. Jag som trodde de inget fanns kvar så jodå de kom. Somnade gjorde ja å olyckor skedde så blöjombud på jobbet som ja e har nu fått testa de jag bestället. Tena maxi och plus samt nätbyxor.

Natten fick sedan vara lugn men vaknade sedan vid sju och då var magont och ångest ett faktum. Jag törstar mycket å har druckit mycket vatten samt att ja vid åtta fick nästa kur laxermedel. Jag mådde så illa redan innan men efter denna otäcka dryck va de inte  långt undan att ja kräktes oxå.

Förmiddagen har varit full av gråt och ångest. Jag har fått träff doktorn och de har slitit med mig. Efter en del lugnade somnade jag och nu har ja försökt att prata i telefon för att glömma.

Nu ska förberedelserna snart igång innan ja ska iväg. Två e de dax och man ska ta prover från ändtarm, tjock och tunntarm.

Jag är så orolig men som Daniel säger de kommer gå bra å vad det än är så tar vi det då och då fixar vi de. Han e så klok. Å ja älskar honom av hela mitt hjärta.

TACK för alla kommentarer ja svarar så fort ja kan å lämna länk så ja kan svara er.




Kommentera här 16 st

Kommentarer
marma

Usch, vad du verkar må dåligt! Skönt ändå att du har Daniel nära. Sen har du också många ute i cybern som tänker på dig. Hoppas det hjälper lite i alla fall.

Kraftkramar/marma

2009-04-09 @ 13:14:00
Länk: http://marmagda.blogg.se/
britten

fina dig ...det kommer att gå bra, jag ska tänka på dig hela dagen och kanske göra som min mamma brukar ..." prata med Storpappa däruppe "....du jag har ingenting att skylla i och ändå så stavar jag fel ibland när jag bloggar ..det går fort ....om man retar upp sig på sådana saker kanske man ska ägna sig åt något annat ...bry dig inte om en sån dum kommentar......kramar om dig lite försiktigt gör nyfunna bloggvännen britten

2009-04-09 @ 13:16:04
Länk: http://pyrobritt.blogg.se/
Anki Enbom

Håller tummarna allt vad jag kan och hoppas på att undersökningen går bra.

Du finns i mina tankar

2009-04-09 @ 13:22:54
Länk: http://ankiskatter.blogg.se/
PerNilla

Ett stort lycka till och som jag sagt innan så hoppas jag verkligen att allt kommer gå bra och att de hittar felet så du slipper ha det såhär.



Hoppas att du oxå kan få en Glad Påsk, kramis.

2009-04-09 @ 13:23:37
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Stefan

Hej vännen.

Tänkte bara titta in och önska dig lycka till med undersökningen.

Hoppas verkligen att de kommer på vad det är nu, så att de kan börja göra dig frisk.

Ta hand om dig, och hälsa Daniel från mig är du snäll.

Kram

2009-04-09 @ 13:23:48
Länk: http://jalonen.blogg.se/
Elina

Ælskar och saknar dig med.

Det var så lite så, kan ju vara skønt att komma hem ifrån och inte bara tænka på att mamma ligger på sjukhus.



Din skærtorsdag låter inte så himla trevlig. Men det ær væl inget livshotande du har va? De må de væl veta eller? Før det vill inte jag att det ska vara.

Du ær ju min moster som bara ska lida av migræn som gør ont och inte ær något annat æn det.

Varfør ær de snart uppe och ska titta i dina tarmar før?

Ær orolig.

pusssssssssssssssss

2009-04-09 @ 13:24:08
Länk: http://elinaapettersson.blogg.se/
Susanne

Hej min vän!!! Jag kan förstå att du har det jobbigt. Ta prover i ändtarm och tunntarm har jag också gjort jag har ulcerös colit i tjocktarmen och chrons sjukdom i tunntarmen. Har idag varit på sjukhuset och fått besked om att mina levervärden inte är bra och det känns inte alls bra, nu har dom tagit ytterligare prover på mig idag så får vi se om det kan leda till någon vart är ganska orolig. Så nu kanske du förstår varför jag tänker så mycket på dig om du bodde i Linköping skulle jag gärna träffa dig. Ha en rikitig bra skärtorsdag. Ja tänker fortfarande på dig och du ligger varmt om hjärtat. Bamse kram från din vän Susanne

2009-04-09 @ 13:30:10
Länk: http://vejers.blogg.se/
Laura

Sänder dig massa med kramar, du finns i mina tankar idag.

Nickan

Oj vad kinkigt att gnälla om stavningen! Bry dig inte om detta! Hoppas undersökningen går bra, så du slipper ta de där otäcka drinkarna! Ha de så bra som det går så hörs vi mer!//Annika

2009-04-09 @ 14:13:21
Länk: http://opelnickan.blogg.se/
anne

Lycka till idag!

2009-04-09 @ 14:41:42
Länk: http://annnne.blogg.se/
*Jenny*

Ignorera dom elaka kommenterarna, att dem kan sjunka så lågt måste innebära att dem själva har problem med självkänslan eller något.

Håller tummarna för dig idag.

Kram

syren

Jag tycker det har väl ingen betydelse om det är stavfel för det har vi ju alla mer eller mindre. Jag läser bloggen för den är intressant och inte för att leta fel. Hoppas du kryar på dig. Glad Påsk! kram

2009-04-09 @ 17:35:24
Länk: http://www.metrobloggen.se/abc
Anki

Varmt lycka till idag!!!!!!

Kram

2009-04-09 @ 18:17:32
Länk: http://lamasen.blogg.se/
Revolverbritta

Lilla du!! Hur har det gått för dej idag nu då? Det är väl klart att det kommer att gå bra!!!Hör på Daniel!!Nu ska du se att det kommer att kännas lite bättre när denna undersökningen är över! Skickar över en jätte stor KRAM, kände du?

2009-04-09 @ 18:40:46
Länk: http://revolverbritta.blogg.se/
soffie

men stackars dej,

å vad är det för idiot som kommenterar sånt,fattar inte en del människor att det kan såra,

försök att ej bry dej om henne,idiot enligt mej,

hoppas alla undersökningar har gått bra,

tänker på dej

kram

2009-04-09 @ 18:50:21
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Bleppe

Lär dig skriva och bygga meningar innan du börjar blogga. Väldigt svårläst det du skriver.

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: