Kvällen hos Anderssons

Datum: 2009-04-22 Klockan: 19:15:52 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Nu har ja avnjutit en UNDERBAR middag som maken lagat. Wook med massa goda kryddor som färsk ingefära chili å limegräs.... kyckling å färska grönsaker. UNDERBART å mycket gott.

Idag har det ramlat in lite mer i kalendern... De e div utvecklingssamtal för barnen samt planering för August skolgång. Sedan ska ja på tisdag hela dagen till sjukhuset och ta prover inför operationen. Träffa läkaren narkosläkare osv. Sedan opereras jag måndagen efter. Idag fick jag papper ja skulle fylla i inför operationen. Vilka besvär jag har å vad ja vill osv. Det var en lunta... Sedan fick jag även tid för att göra uppföljning på Medicin ang min mage. Så i vecka 21 ska ja in å ta prover.....massa prover å den 26:te ska ja träffa min ansvarige läkare. Jag har även fått tid till psyk. Kan säga att MAJ e full....  Men skönt att detta blir avklarat nu oxå...

Hoppas ja ska få må bra snart. Å när ja åmår bra ska ja ha en belöning... men ja vet inte VAD??? Ja brukar göra en tattoo när ja mår skit kanske ska den göras när ja mår bra istället??



De ska bli underbart att åka ut i helgen. Vi ska bara slappa... äta gott å dricka ännu godare... å njuta av varann å förhoppningsvis ett fint väder. Annars kvittar de oxå,, att ligga i husvagnen å läsa å se film när de smattrar på taket e underbart mysigt även de. Men att bara VARA de e skönt. Daniel ska även plugga oxå.... de e ny tenta på onsdag.

Daniel har labb ända till fem på fredag så vi kommer att göra allt klart så åker ja in å hämtar honom.... Annrs ska han åka bussen hem efter fem... en timma tar de å så får vi åka samma väg tillbaka. Så vi spar tid på att JAG hämtar han... å de e ju kanon. Borde vara i Sunne vid sex.





Kommentera här 8 st

Kommentarer
Revolverbritta

Det är minst lika viktigt att unna sig själv något extra när saker är bra. Huvudsaken är ju att det känns bra när man gör det. Gör halva tatueringen nu och halva sen? Nej det är kanske inte så kul. Gör 2 du!! Det är du värd. Eller du.....kanske bikinin?

2009-04-22 @ 19:35:08
Länk: http://revolverbritta.blogg.se/
soffie

men å va härligt att åka bort en sväng,

å så vacker tuva med blåsippor

2009-04-22 @ 20:03:51
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Anki

Sunne är vackert! Är där ganska ofta. Njut av helgen, det är du verkligen värd!!!

Kramar Anki

2009-04-22 @ 20:45:16
Länk: http://lamasen.blogg.se/
*jenny*

Jag har läst varenda inlägg, nästan iallafall men missat att du ska operera dig, kanske har haft för mycket själv.

Vad är det för operation?

Förlåt vännen.

Kram

Johan

Får man fråga vad du ska operera?



Låter härligt det där med helgen! =)

2009-04-22 @ 21:18:02
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
PerNilla

Godkväll. Jasåå så du tycker inte det händer nått i boken du tipsade. Själv gillar jag den jätte mycket. Men du kan ju kolla på filmen annars så kan du ju se om det är bättre. Menmen alla kan inte gilla allt heller och det är ju bara bra.



Ha det fint och sovgott, kram.

2009-04-22 @ 21:30:09
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
PerNilla

OK jaa det kan ju vara så helt enkelt, som sagt man kan ej gilla allt.



Ha det så bra och sov gott som sagt, kram.

2009-04-22 @ 21:48:06
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Zara

Hej!

Kikar oxå in och läser ibland hur det går för dig och din mage, och ditt liv =)

Vad är det för operation du ska göra?



Kram

2009-04-23 @ 11:44:26
Länk: http://zaraolsson.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: