Mitt helvete

Datum: 2009-04-08 Klockan: 09:59:10 Kategori: sjukhus/sjukdom

Godmorgon till alla er som har möjligheten till våren och er hälsa. TACK för att kommentarer å ja svarar så gott ja kan på alla men de kan ta lite tid eftersom ja inte orkar.

Jag måste ändå peppa mig att göra saker de stunder ja kan.

Dagen igår var hemsk. Jag fick uppleva lördagens hemska återigen. Det gick trögt hela dagen att försöka äta men de e de docktorn vill. Jag hade totalt 50!!!!!!!!!!!!!! diareer igår,,, magen värkte hemskt å jag hade hemsk ångest. Förmiddagen gick okej fast jag var trött. Marie kom in innan hon började å hade köpt mig en liten present. En underbar liten kyckling så ja får lite Påsk här.

Ångesten å diareerna tilltog liksom magont,,, min syster Irene kom å hon hade med tulpaner. Jag kan ju inte visa biler just nu så de blir ju lite trist.... hon stannade medan ja blev allt sämre. Till slut ved ja mig i kramper å ångesten var hemsk. De hade de inte skoj med mig igår och efter massa lugnande två personal och morfin lugnade jag ner mig. När ja lugnat mig lite kom Marie in för att göra mig sällskap på sin rast. Vi pratde mycket. Marie finns verkligen där fast vi inte alltid hörs... hon är den bästa vän ja haft. Vi växte upp ihop, jag var fyra hon fem. Tänk alla år vi tog sällskap till skolan. Jag var tidigt klar.... jag gick till Marie för ja va ensam hemma... ja satt där i trappen å hon provade kläder... v ilsken ibland när de inte passade, eller att håret inte va som hon ville. Å att sitta där de älskade ja.... Marie betyder så mycket å de blev en del tårar.

Tyvärr gör ja många ledsna nu. Jag har en hemsk kamp både med min kropp med all den oro,,, att inte veta. Sedan med mina tankar om mig själv å hur illa livet är just nu. JAG ORKAR INTE LEVA,,,, MEN ja vill ju inte dö egntligen.

Jag kan inte förklara va dumt de kan kännas...

Idag hoppas jag att provsvaren på avföringsproven kommer. Så vi kan gå vidare.... Jag har haft diaree i åtta dagar å jag har legat innne sedan torsdag. Jag längtar hem men kan inte vara hemma när jag har sådana smärtor,,, hoppas ja drabbas av nått enkelt...

Ligger å ser teve å igr såg ja fram emot hockeyn men vid varje tillfälle de varit hockey så har femman slutat fungera....

Idag ringde Familjestödet. De vill träffas.Vi har en låååång resa framför oss va gäller August. Han kommer å hälsar på ikväll....

*J* jag har inte din adress på denna dator men jag täker på dig MYCKET å du TACK!!!!!

Vila,,, å fortsätt kommentera de ger mig nått att göra å jag blir så glad....

Kommentera här 9 st

Kommentarer
Anonym

det va där jimmy va i sommeras när han hade sin hjärninflamation.



det är skönt att höra faktiskt.

hojta till om du vill ha sällskap så kommer jag gärna in & hälsar på dig. Fast då utan barn isf.

massa kramar

2009-04-08 @ 10:13:47
Länk: http://freshing.blogg.se/
Ramnissan/E-C

Här är solen tjurig och håller sig bakom ett tjockt molntäcke, så inga vårkänslor spirar hos mig idag iallafall:)



Däremot så har jag tvättat och nu ska jag strax försöka bana mig väg in i sönernas rum och börja plocka lite där. Det är kaos utan dess like där inne just nu..ler..



Jag hoppas verkligen att du får lite svar idag, så att ni kan gå vidare i behandligen så att du blir frisk och kry igen!



Även om det är en lång väg att gå med August, så är det ju ändå äntligen på G och det är ju positivt trots allt..:)



Inte gör du väl någon ledsen för att du är sjuk inte! Däremot så tänker man på dig och är orolig över vad det kan vara som felas dig!

Jag tycker att det är bra att du skriver om det i bloggen, det är värre om du bara försvinner helt plötsligt och det inte kommer några inlägg.



Sedan kommer du ha en bra överblick över vad som hände själv när du blir frisk igen. För minnet har ju en tendens att komma ihåg lite konstigt mellan varven.



Krya på dig!!



Kram

2009-04-08 @ 10:38:42
Länk: http://ramnissan.se
Ramnissan/E-C

Sorry, glömde svara på frågan:)



Jag pluggar till hundtränare..på norska..S.. En ettårig utbildning med träffar en helg varannan månad. Precis lagom för mig. Blir klar nu i slutet på November i år:)



Kram

2009-04-08 @ 10:42:07
Länk: http://ramnissan.se
mitha

Inne med massa styrka och kramar till dig<3

2009-04-08 @ 10:43:28
Länk: http://www.himmelohelvete.se/wp
Afrodite

Tänker på dig och hoppas på en snar bättring. Och att de kan komma på vad som "felar"! Kramisar till dig i sjuksängen! Ta hand om dig! =)

2009-04-08 @ 11:01:40
Länk: http://afrodite.blogg.se/
britten

jag hittade in till dig via Vivan...som hälsar....har läst här inne hos dig nu jättemycket och vill bara säga att jag tänker på dig ..hejjar på dig och hoppas att allt ska lösa sig till det bästa, at du blir fri dina smärtor, att diareerna upphör och att du snart får komma hem..många kramar från en okänd " pyrobritt "

2009-04-08 @ 11:04:18
Länk: http://pyrobritt.blogg.se/
*J*

Tack !!

Skrev min blogg adress i e-post fältet, ikväll hoppas jag att jag har mycket att skriva, så kika in där =)

Jag kan inte sätta min i din sits, men jag önskar så att du skulle få må bra, och njuta av livet.

Kramar

marma

Styrkekramar från en annan bloggare. Vivan hälsar!

Kram/marma

2009-04-08 @ 11:53:52
Länk: http://marmagda.blogg.se/
Anna

Låter som om Du har Morbus Crohn eller Ulcerös Colit. Hoppas det går bra och att Du får rätt diagnos. Söt blogg Du har men Du borde nog lära Dig stava lite bättre. Ser snyggare ut och blir mer läsvärt då. Lycka Till i framtiden!

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: