Tänkte...

Datum: 2009-08-10 Klockan: 21:38:03 Kategori: Allmänt

... visa att liv finns.

Jag lever. Men det är på en liten liten låga. Jag tar det väldigt lugnt just nu. Men det händer saker i livet som gör att jag tar det lugnare. Jag vill orka en del senare. Jag vill få ordning på saker som jag borde tagit tag i länge.

Ångesten hopar sig med problemen som växer. Växer sig större. Men jag försker att tänka här och nu. Att det mesta brukar lösa sig. Det löser sig. Bara inte idag och kanske inte imorgon. Jag måste ha hopp. Jag måste tro. Nej inte på en gud men på att det fixar sig.

*********

Jag lägger ner lite energi på saker som man inte behöver. Jag tänker positiva tankar som jag hoppas ska ge något längre fram.

Jag hoppas att jag ska få igen lite. Att det ska bli någon form av återförening. Jag tänker mycket på detta. Jag behöver DIG... ER. Sedan hoppas jag på annat som jag inte går in på just här. Jag tänker på saker varje kväll nu som ska leda min väg fram. Men jag ska ta tag i det mer än i tanken. Känner att nu är det dax.



Läsa bok... mmmm det är något jag gör mycket just nu. Det är avkoppling.




Kommentera här 8 st

Kommentarer
PerNilla

Skönt att sitta/ligga och läsa, är väldigt avkopplande =)

2009-08-11 @ 00:08:49
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
ina

hej, gumman! tack för ditt svar, och hoppas det gör inget att jag inte svarar på en gång, för vi är ju trots allt på ungefär samma våglängd, med samma förståelse för varandra - att man måste gå på sparläge fast man är en sprallig person innerst inne. när ingen ser hur det är, när ingen förstår, när kraven ökar hela tiden. och vara lyckliga i det lilla vi får, ändå. paradoxalt men sant. jag njuter av livet, av att få de få saker i ordning som finns i ordning, medan andra olösta problem kupar sig, som alltid. jag tänker just på att de saker som inte fanns i sin ordning för några år sedan och gjorde mig förtvivlad, börjar ordna sig. allting tar fruktansvärt lång tid, men tiden kommer och går och våra problem löses, och för omväxlingens skull kommer nya, men även de löses. det är bara vi som tar det hårt. med distans från våra liv och våra ego kanske skulle vi klara oss utan så mkt lidande och inlevelse i allt som sker oss. men då skulle vi bli till robotar, till människor utan känslor och närvaro. det är väl tur att vi känner, för då lever vi. tittar du på mannen som talar med hundar på 4+? han har en fin attityd till stillhet och lugn (energi). psykologi är ju det samma för djur och människor, innerst inne vet vi hur vi ska vara, men den mänskliga faktor har förstört våra liv totalt. och all brådska. prestation. titta på honom ofta! kram, gumman! jag vet inte vad som händer dig, vilka motiv, vilka händelser som spelat in, men vad spelar det för roll? jag behöver inte veta, jag har ju känslor, och jag känner hur en annan känner. de som inte gör det får inte förstöra för oss, de har fel redan från början. ta inte deras kritik!

nu har jag pratat en massa utifrån mig själv, men hoppas det var något som hjälpte dig med. fler kramar!:)

2009-08-11 @ 08:13:27
Länk: http://iinnaa.blogg.se/
PerNilla

Haha OK, jaa man fastar lätt i böckerna ändå och vill veta vad som ska hända härnäst. Både jag och sambon gillar dem jätte mycket =)



Hoppas du får en bra dag idag, kram.

2009-08-11 @ 10:45:06
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
PerNilla

Förstår att du hade grna följt med honom, men det kanske kommer fler gånger så att du kan följa med!!



Mm det är mångra frågor om dem där böckerna, hehe :)

2009-08-11 @ 11:05:37
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Johan

Läser du fortfarande den där boken, vad den nu hette, som du sa för ett tag sen? Jag läser någon bok av Danielle Steel just nu. Den är inte så jättebra. Hon varvar riktigt bra böcker med riktiga bottennapp tycker jag...

2009-08-11 @ 13:59:30
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
anne

Det börjar verka som att du är på väg att finna vägar att hantera saker och ting nu.



Kram!

2009-08-11 @ 17:29:27
Länk: http://annnne.blogg.se/
anne

Jo, det verkar som att du faktiskt "svarar" dig själv, i en annan ton än tidigare.



Små, små steg, kanske?

2009-08-11 @ 17:58:02
Länk: http://annnne.blogg.se/
Angelica

Läsa en bok kan vara väldigt avkopplande.. Jag läser iof väldigt sällan.

2009-08-11 @ 18:33:33
Länk: http://guldkragens.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: