Semeldagen....

Datum: 2009-02-24 Klockan: 22:13:28 Kategori: Allmänt

.....är nu till ända å jag har inte ätit en enda semla... men ja har ätit innan så ja bjuder på lite av mina hembakta semlor på bild.

   

***************

Fy va trista Kungen och Drottningen var när de skulle prata om förlovningen.... å speciellt när Drottningen skulle berätta vad hon tyckte om Daniel å sitter å läser innantill!!!!!!! Det fattar jag inte ja..... Som om någon skulle fråga vad jag tycker om min man eller fråga min mamma och hon skulle va tvungen att skriva de på ett pappaer VAD hon tycker... de skulle hon väl ha kunnat säga SPONTANT... Skäms Drottningen.

Det hade kännts hemskt om jag sett mina svärföräldrar sitta å läsa innantill vad de tycker om mig....

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Nåja....

Idag har jag haft en BRA dag. Jag är så tacksam över att ha fått må bra. Inte kännt att ALLT går emot och känns tungt. Snälla rara låt mig få ha det såhär lite lite oftare. Fast att jag idag kämpat med min värk så känns de bra idag. Jag kan se tillbaka å vara stolt över att JAG ensam klarade detta med turen till badhuset. Fast att bilen strejkade och så så gick allt bra. Jag har även fixat att vara på ett homeparty tillsammans med vilt främmande människor utan att få panik och haft så trevligt.

Jag är stark och jag är GLAD att jag är jag.



Kommentera här 2 st

Kommentarer
anne

Jag funderade på om Silvias förmågor börjar svika? Kanske tidig alzheimer light? Kanske behövde hon läsa innantill för annanrs hade hon inte klarat det?



Fina var de iaf, Victoria och Daniel.

2009-02-25 @ 07:12:57
Länk: http://annnne.blogg.se/
Ramnissan/BigSiss

Ja det mänskliga försvann lite där, när hon inte kunde vara spontan tycker jag!



Håller tummarna för att du får må så här bra ofta!!



Kram Lotta

2009-02-25 @ 12:46:15
Länk: http://blogtown.se/blog.php?id=Ramnissan
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: