Som i horoskopet...

Datum: 2009-02-19 Klockan: 14:26:53 Kategori: Kropp å själ/ADHD

..... jag behöver verkligen miljöombyte. Och jag behöver tid hemma. Lugn och ro och inget som stör. Jag är så glad över dessa dagar jag får möjlighet att vara hemma med barnen. Även om det är full rulle så behöver jag BARA de just nu. Det är tungt. Det är en sorg. Även om få förstår så e de just så de e. Även de lärde som borde veta förstår inte,,, varför är det en sorg? Varför känner du så? Varför känenr man så när man ändå itne kan påverka? Varför är det tungt?

Därför....

Den som säger detta å som jag i detta läget borde förstå gör väl inte det pga att man inte själv upplevt den vanmakt å den ångest man känner när man känner sig hjälplös. När man inte kan göra mer än vad man gör och det inte räcker. Det blir inte som för andra hur man än gör. Å de med barn utan dessa hinder de har mindre jobb än vad vi har. Det är en sorg, en kamp, det är tungt.

Men det är lättare att inte förstå. Och den som borde förstå vill att jag ska tänka till. Jag har tänkt till... ja varken skäms eller bryr mig om vad andra tycker och tror men det känns ändå. Å det tror jag är mer naturligt än om det inte skulle gjort så.

Livet är en slingrig väg,,, den är krokig i all sin bemärkelse och just nu tycker ja kurvorna är för långa å vingliga att ta sig igenom. Min kropp reagerar knappt på dessa svängar eller det är just vad den gör. Den reagerar så häfftigt,,, den vill bara ligga helt stilla. Inte röra sig alls. Bara känna lugnet.

Jag är så förlamat trött. Kroppen är öm, den värker. Den säger STOPP men hur ska man kunna stoppa? Hur gör man det när livet fortsätter snurra på?



Kommentera här 9 st

Kommentarer
anne

Klart att det är en sorg, allt som inte blir så som man hade anledning att förvänta sig eller hoppas på. Det betyder självklart inte att man vill ha något ogjort eller annorlunda, men det blev inte som man trodde det skulle bli.



Inte är det konstigt att du inte mår bra. Du är väl ganska skör periodvis och så nu allt med August. Du har inte möjlighet att be om en annan läkare? Det är drygt att inte vara säker på att man blir förståd, speciellt om man försöker beskriva själsliga problem som inte låter sig mätas och analyseras på samma vis som rent kroppsliga krämpor.



Kanske kan du klara av helgen bra och hämta litet ny energi och inspiration från allt det roliga ni ska göra?

2009-02-19 @ 15:30:11
Länk: http://annnne.blogg.se/
Kattis

Hejsan!

Ja, det är ganska skönt att vara lite anonym, hihi.

Ha en fin kväll!

KRAM

2009-02-19 @ 16:16:57
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Anki N

Hallå i stugan. Tillvaron blir lite rörig o jobbig när man känner sig nere o låg o kanske lite otrillräcklig. Man får försöka vila, fundera och hämta krafter - för du måste ju vidare hur jobbigt det än må vara just nu. En dag, kan du le åt alltihop, en dag ligger det jobbiga bakom dig och du kommer knappast att kunna återskapa i ord hur det var. De e livet - man går igen, man går vidare, man minns o ler för att man kommit ur det.



Nu ska Du ju iväg på en härlig tripp med din man oxå, det antar jag du ser fram mot MASSOR...



Jo du hade frågat lite på min blogg om hundarna. Vi har fyra stycken. Schäferhanen är 8 år, Schäfertiken 5 i år, Golden är 4 i år, o valpen blir 1 i apil, hon är valp till vår schäfer o golden, en lyckad olycka!!!

Vi bor mellan Oskarshamn o Mönsterås.

Ha nu en fortsatt go dag, jag har just dokumenterat mina hästdagar jag.

Kramiz Anki N

2009-02-19 @ 16:57:25
Länk: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Stefan

Nä du verkar lite låg vännen. Men tror du inte att det känns bättre efter er drömweekend i Stockholm? :-D

Nu ska jag på hockey. Håll tummarna ;-)

Kram

2009-02-19 @ 17:43:00
Länk: http://jalonen.blogg.se/
Kattis

Det är väl bara bittra trista människor som måste skriva såna saker.

Usch, det är tråkigt.

Men man får stå över dom, och det är inte alltid lätt, och fortsätta skriva som amn vill.

KRAM

2009-02-19 @ 17:49:22
Länk: http://kattis11.blogg.se/
Barnens Hjältar

Jag vet precis hur du mår, eller kan tänka mig.. Hade svår ångest hela min ungdom. (mellan 12-25 år).

Nu har jag det nästan aldrig.. , jag säger nästan för det har kommit tillbaka enstaka tillfällen nu på senare år. Men jag tror gott om framtiden för hur som haver så blir man en kämpe

Kram på dig!!

2009-02-19 @ 18:33:52
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Maddis

Är du sugen på en liten utmaning. Du som älskar mat

http://maddizz.blogg.se/2009/february/utamanad.html

2009-02-19 @ 18:41:18
Länk: http://maddizz.blogg.se/
sabina

sv: joorå ;) Lite bulligare katter är såå söta (:

2009-02-19 @ 18:41:27
Länk: http://ssabinaah.blogg.se/
Jenny

Klart jag svarar på dina frågor =)

Vi ska genomgå IVF, och jag gissar på att dem plockar ut mina ägg, och sätter dom tillsammans med min mans simmare och sen sätter tillbaka äggen men det är nog det vi går igenom nu vid första besöket !

Ska köra GI stenhårt under några veckor nu, förutom på morgonen, då behöver jag mitt mörka bröd =) Alltid bra med några mindre kilon.

Ni då, inga bebisplaner??? Eller räcker det med dom ni har.

Kram

2009-02-23 @ 21:21:05
Länk: http://nogg.se/frujenny
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: