Gårdagen.

Datum: 2010-08-06 Klockan: 09:59:08 Kategori: scrapbooking

Som sagt så deltog jag i en scrapmara igår. Första gången jag pysslar med någon annan överhuvudtaget.

Jag hade packat mina saker.... som jag trodde va en hel del. Men oj som sagt de andra kom med resväskor. De hade lådvis med dekorationer osv. Kul ändå att se de.

Jag hade ändå roligt och visst man lär sig massa av att bara titta. Men jag behärskar ju inte maskinser och tekniker som dessa proffs.

De flesta gjorde sk LO´s och det verkade vara deras grej medan jag i stort aldrig gjort något sådant. Jag gör ju kort. Men så fick vi altra en bok och det va skoj så de kommer jag göra mer av. Har köpt några böcker som jag tänkte dekorera och fixa till. Blev dock inte alls nöjd med den jag gjorde så den ska jag göra om.

Vi fick vidare prova på att måla med vax och strykjärn å de va häftigt och jag skulle gärna köpa grejjer och fortsätta med de. SÅÅÅ skoj.

  

Detta kort har jag alltså målat med ett strykjärn... sååå häftigt så jag skulle ha kunnat sitta hela dagen med detta.


Detta kort va väl de jag kände mig mest hemma med. Jag har gjort innan. Vi fick en huvudfärg samt en bifärg som skulle spegla kortet. Mina färger blev GRÖN och svart. Detta är jag nöjd med.



Vidare skulle vi då göra en LO. Jag har gjort en tidigare och har NOLL kläm på detta... men såhör blev de jag gjorde. B å enkelt om jag jämför med profsen. Vilket jag gör. Jag jämför.



Min bok som jag altrade. Men denna ska ja faktiskt göra om. Jag använde mig av tekniker jag inte kände mig hemma med. detta blev inte riktigt jag. Banden å hjärtana men inte resten. LER..

Jag kan ju säga att jag inte alls är så hysteriska som de andra med att köpa på sig grejjer. De måste lägga en förmögenhet för de har ju jag ansett att jag gjort. Men så mycket saker som de hade är de jag lagt en baggis.

Väl hemma satte jag mig dock och klickade hem lite stämplar.... verktyg av de enklare slaget för att kunna underlätta lite saker som jag ändå gör. De dyra stora maskinerna kommer inte jag ha råd med så jag näjer mig med de jag har. Man får hitta sitt liksom. Andra vägar.

Jag lägger ut några andra alster jag gjort.





Kan säga att jag heller inte kommer börja måla mina stämplar på annat sätt än jag gör. Pennor som finns är enormt dyra. Det har kommit nya pennor nu och jag begriper inte hur man kan betala nästan 40 kr pennan. De räcker ju inte med ett par stycken heller.

Jag stämplar på akvarell papper och målar dom med vattenfärg, de är sååå kul. Mitt sätt.

Scrapbooking är en dyr hobby men det finns billigare alternativ. MÅnga billiga. Jag har många billigare sätt att skapa på.

Vidare måste man inte ha allt heller. det får vi inte glömma.





Kommentera här 8 st

Kommentarer
Becca & baby

Fint du har gjort! Håller med om att man inte alltid måste göra det dyraste alternativet ;p kan bli bra ändå :)

2010-08-06 @ 10:09:54
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Monica R

vilka fina kort! spännande med vax och strykjärn, blev ju häftigt resultat, hur gjorde man?



kram Monica R

2010-08-06 @ 10:26:26
Länk: http://mitttvatusentiomedfoton.blogg.se/
Alexandra Neudatjina

SV:



ja jag ska ta och kolla med mamma om hon kan ta och köpa ett litet "kitt" åt mig när vi far till stockholm =)

2010-08-06 @ 11:47:24
Länk: http://Http://Hansdotter.nu
Alexandra Neudatjina

SV:



Ja tack för tipsen :D ^^,

2010-08-06 @ 12:09:30
Länk: http://Http://Hansdotter.nu
Anki

Hej!

Vilka fina grejer du skapat, förstår att det var kul att se lite andra scrappa också för det brukar man få en hel massa inspiration av. Jag blir skitsugen på att pröva nya saker när jag läser ditt inlägg och kollar på dina alster.



Hittade du något intressant på websidan jag tipsade dig om?



Kramar om

suss

hej där!! gud vad mycke fint du gjort, jag blev ju kär i de första kortet du visa de lila du gjort me strykjärnet, sååå läckert, men även den i grönt o svart var skitsnygg=))) du är jätte duktig ju=)) kram suss

Ellis

Vilka fina saker du har gjort, vax och strykjärn var något nytt för mig, har visserligen gjort bakgrunder med krithack och strykjärn men inte så läckert som ditt blev!

Du får gärna berätta lite om hur ni gjorde! =)

Mitt dyraste köp är cuttlebugen, å andra sidan så är det en av de billigaste mskinerna och funkar till de flesta dies, så en bra investering! =)

Ha en fin fredag!

Kram

2010-08-06 @ 14:27:58
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Linda

Åh vad jag önskar att jag varit lika pysslig. Jag kan känna mig avundsjuk på människor som skapar fina saker. Jag har inte tillstymmelse till tålamod och misslyckas jag så testar jag sällan igen. Jättefint!

2010-08-06 @ 16:13:42
Länk: http://wondergirl-bloggen.zoomin.se
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: