Miljöer

Datum: 2010-08-29 Klockan: 10:38:58 Kategori: Kropp å själ/ADHD

Tänk va olika vi kan må i olika miljöer. Att välbifinnandet verkligen kan bli så oerhört olika beroende på var vi är. Givetvis har ju sällskapet inverkan också men nu tänker jag på bara miljön.

Vissa miljöer kan ju verkligen suga all energi och kraft ur en medan andra gör en så lugn och harmonisk. Sedan finns det de som gör att man är så hyperaktiv så det är rent omöjligt att vara stilla.

Tidigare i veckan var jag totalt urholkad på energi. Fast att jag sov så sög något ur all energi jag hade. Jag mådde till slut så dåligt så jag verkligen funderade på hur jag skulle ta mig ur det tillstånd jag fann mig i.

I helgen har energin och välmåendet kommit åter bara genom att få vara hemma.

Tacksam för det och jag vet nu vilket miljö som suger kraften ur mig. Jag har fått ett rejält bevis och nu måste jag försöka hitta orsaken till varför denna plats gör så med mig. Platsen är ett ställe jag tyvärr inte kan välja bort. FÖr så är de ju ibland. Jag måste kunna vara i denna miljö och fortfarande må bra eller hitta en lösning.

Jag måste ta tag i mina miljöer. Jag måste må gott i dom jag måste vistas i. Jag känner att det är brottom. För såhär kan jag inte alls ha de.







Kommentera här 8 st

Kommentarer
Ellis

Vilka tjusiga LO's du har gjort, bra jobbat! =)

Jag har pysslat med kort i helgen och måste nu ta itu med alla kommentarer! =)

Hoppas du får ordning på dina miljöer så att du kan vistas där du måste!

Kramar

2010-08-29 @ 12:33:53
Länk: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Mib

Hej! Sitter här och läser ikapp lite. Det känns lite som att vi är i liknande situationer med depperier och lite sorg osv. Det där att andra inte förstår hur det är att vara mamma till annorlunda barn och så den ständiga oron för framtiden.

Vi får se om vi ses nästa helg kanske. Jag är inte helt säker på att jag orkar. Men jag finns här på internet annars - det är ju alltid nåt :-)

Kram!

2010-08-29 @ 13:52:03
Länk: http://mibfilosoferar.zoomin.se
Johanna

skönt och höra energin är tillbaka och att du hittat stället som tar energi från dig! Ofta är det ställen man inte kan välja bort :/



jodå, han fick mitt mail, vi pratade och jag har valt bort honom ur mitt liv eftersom han i 8 nästan 9månader bara spelat ett spel för att ha mig kvar. inget jag accepterar längre.

2010-08-29 @ 16:08:53
Länk: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Johan

Miljön är ofta viktigare än vi tror. Den har väldigt stor inverkan på oss, mer eller mindre medvetet. Så att vistas i en lugn och trygg miljö, det är jätteviktigt! :)



SV: Jag har en kompis, han ser ut som en böljd lyktstolpe ungefär. Han är ganska lång och smal och går väldigt böjd hela han. Inte bra alls. Riktigt så extrem är inte jag, men hållningen skulle ju kunna vara bättre..



Ja, självklart. Bättre att gå än att inte göra något alls, men så mycket motion.. Jag är inte så bra på förbränning osv. men går man en promenad känns det inte som att man förbränner speciellt mycket. Powerwalks eller stavgång kanske? Det är ju bra. :)



Jag vet egentligen inte hur mycket jag ser fram emot skolan. Självklart ska det bli lite kul och spännande att börja något nytt, men ja. Jag vill ju som sagt att det här året ska gå så fort som möjligt..



Man sätter upp delmål, små pinnar att se fram emot hela hösten och hela våren. Det är tävlingar, turneringar, resor, evenemang, möten osv. Finns massa saker. Har man bara dessa delmål så går tiden mycket snabbare, för då har man något att se fram emotr. :)

2010-08-29 @ 17:44:58
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Emma

Ha en trevlig kväll!

Kika gärna in i min blogg, en stor blogg på väg upp!

www.Livelifefool.com

2010-08-29 @ 18:33:57
Länk: http://livelifefool.com
SOFFIE

wow vilken blomma,

ha nu en riktigt bra vecka ,kram

2010-08-29 @ 20:40:20
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Barnens Hjältar

Vad skönt att du fick tillbaka lite energi i helgen!

Ha en fortsatt fin kväll

2010-08-29 @ 21:48:51
Länk: http://barnenshjaltar.blogg.se/
marie

Hoppas du hittar nåt sätt att må bättre i den miljö som du måste vara i.

Jag är oxå miljökänslig....vissa miljöer bara kryper det i kroppen och jag blir superstressad av att vara i, medans andra ger mej total harmoni och avslappning.

Ha en skön måndag. kram

2010-08-30 @ 08:09:09
Länk: http://mariekjerulf.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: