Skapande...

Datum: 2010-08-06 Klockan: 17:56:12 Kategori: scrapbooking

Just nu gick luften ur mig totalt. Men jag har skapat lite.

Jag har skapat lite nytt. Lite annat. NYTT för mig. Kanske är de saker andra gjort massa gånger men nåja. Några kanske ändå får lite ideer.



På detta kort har jag klätt en tagg med sidor ur en gammal bok. Jag har använd stämplar med brunt och guld för att förstärka de gamla. Skrynklat pappret och klistrat på taggen. I olika lager har jag lagt dessa.





Sedan har jag testat en annan sak. Genom att ta maskeringtejp och stämpla lite stämplar hit och dit på så fick jag en lite gammaldags bård. Man kan ju stämpla med alla mäjliga stämplar och färger.



Även taggen har jag färgat med stämpel i guld och brun samt stämplat lite lätt med lite ord för att få de lite gamla utseendet.

Man kan använda mycket som man har hemma i scrappandet. Se er inte blinda på allt färdigt som finns. Försök tänka till vad som finns där hemma att använda.



Kommentera här 2 st

Kommentarer
Georg Hendrix

Haha, jag såg inte att det var en tatuering!! Vad för tatuering tycker du jag ska skaffa där? :P

2010-08-06 @ 18:49:53
Länk: http://georg.blogg.se/
Becca & baby

Väldigt fint när det ser lite gammalt ut som med boksidan!!



Har inte barnalvedon hemma, men ska nog köpa det, hjälper det vet jag ju dessutom verkligen att det är en tand på gång :) Något har stört honom nästan hela dagen och igår kväll gick han inte att få i säng fören runt 12, natten innan det halv 1-1 typ :P

2010-08-06 @ 21:18:35
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: