Skapa...

Datum: 2010-07-26 Klockan: 13:07:57 Kategori: scrapbooking

Då har jag tagit tag i två beställningar av kort.

Som jag sagt innan så gör jag gärna kort på beställning. Lämna bara en kommentar så fixar vi detta. Avstånd har ingen betydelse jag kan skicka per post. Du betalar efter önskemål på kortet 50 kr plus porto på 12kr. ett personligt kort.

Har börjat färglägga stämplar oxå nu med vattenfärger så du kan få lite mera variationer på kort.











Blev glad.... Lasse i Blender har varit in på bloggen å faktiskt lämnat en kommentar. GLAD. TACK Lasse.... ni e grymma å så härliga personligheter så ja man blir lycklig bara av å se er.




Kommentera här 2 st

Kommentarer
soffie

va fina kort du gjort,

ha det toppen i ruskvädret,

2010-07-26 @ 15:32:27
Länk: http://soffie69.blogg.se/
Johan

Haha, det är ju lite kul faktiskt! Att han har varit inne här och kommenterat :)

Jag råkade ut för en liknande grej för drygt 1 år sedan, 1,5 år sedan är det föresten. Sandra Gee, tror inte det säger dig någonting, var inne och kommenterade min blogg efter att jag hade en av hennes låtar som dagens låt. Det är alltid kul :)



SV: Grejen är ju att jag inte tycker det är någonting. Jag har alltid åkt skidor. När synen försvann fanns aldrig tanken på att inte åka skidor mer. Jag ville fortsätta, åkte upp med SRF och 2 kompisar från laget. Det var riktigt kul och nu i våras åkte jag upp själv med SRF, de andra 2 kunde inte följa med. I vår hoppas jag att A kan följa med... Det vore mysigt... :)



Nej, då är jag faktiskt mer rädd för en så simpel sak som att gå själv ute på stan. Tror mest det bottnar i osäkerhet. Jag går ju i princip aldrig ute själv och när jag väl gör det känns det osäkert just därför. Att lära sig hitta tar tid när man inte ser, så är det bara, men man måste känna trygghet när man är ute och det gör man när man vet att man kan vägen. Den tryggheten har inte jag. Till viss del här i stan kanske, men i Mjölby, Linköping eller någon annan stans är jag helt lost.



Då tycker jag verkligen du ska ta det lugnt. Vila och försök ta det lugnt. Hoppas huvudverken är lite bättre nu. Jag ska nog göra lite kaffe tror jag, blev sugen nu... :)



Kram!

2010-07-26 @ 16:56:38
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: