Sol å värme, repotage och hårddiskar....

Datum: 2010-07-12 Klockan: 20:59:27 Kategori: Allmänt

Underbar dag.

Kan tyvärr inte sova just nu. Å nej de beror inte på värme... jag kan bara inte somna eftersom jag är PIGG. MEN de positiva är att jag får en massa läst....

Hade planer att träna idag... på morgonen men jag var just DÅ jättetrött och sov en timme extra för att sedan se till att tvätten kom i maskin och ut, samt att jag förberedde lite annat och plockade.

Vid tio kom först Malou och sedan kom Anja och en fotograf som gjorde ett repotage om oss.... SÅ KUL!!!

Sedan har vi varit ute och badat... en underbar eftermiddag har vi haft på stranden och det har varit mer än toppen. Vattnet var skönt även om jag bara gick i till knäna. Är ju en badkruka jag... LER.

Jag har njutit enormt av dagen....

Datorn är visst lagad... å tyvärr va de hårddisken. Så ja där rök massa saker på datorn som foton. Men jag har som tur e framkallat mycket men tyvärr inte allt. Man kanske lär sig att göra de lite oftare. Hoppas jag får hämta hem den denna veckan. Därmed har jag dessutom förlorat hela min lista med favoriter så vill ni att jag hittar tillbaka... KOMMENTERA.

Har tre arbetsdagar framför mig nu och jag går sedan på semester så jag har sk nedräkning. Jag har inte haft någon panik inför att få ledigt. Det har gått kanon att jobba. Jag har massa energi när jag äntligen får fylla på med massa ljus. Jag mår hur bra som helst. Så jag klagar inte på något just nu. Har till å med ont i skallen å jag fixar de med. LER stort. Tänk va LJUSET gör.

Svammel... jag vet. GUUUD va kul läsning. Ger mig nu.


Kommentera här 5 st

Kommentarer
Becca & baby

Det jag menade var att eftersom Micke vill ha Isac varannan vecka sen så borde han ju ta hand om Isac lika mycket som jag även nu, han är dålig på det :P

2010-07-12 @ 21:42:30
Länk: http://grrsexymama.blogg.se/
Georg Hendrix

Dina gamla kompisar har varit i farten igen.. minns du det där sex-forumet du skrev i ?



Där finns det en undersökning om hur STOR folk är.



10-14 cm = 3 personer

15-18 cm = 13 personer

19-24 cm = 6 personer



Haha, skulle dubbelt så många ha en t.ex. 20 cm än en 12 cm? Skitsnack :P



Är det en bastu hos dig också?

2010-07-13 @ 00:46:25
Länk: http://georg.blogg.se/
Johan

Kul med reportaget! :) Var kommer man kunna hitta det? :)



Idag badade t.o.m. mamma och då är det riktigt varmt! :D haha



Jag förstår hur du känner dig, det med hårddisken.. Usch... :/

2010-07-13 @ 01:05:02
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Susanne

Hej!!!! Varmt har vi så jag kan inte sova för det orkar snart inte jobba längre, men nu är det bara den här veckan att jobba sen är jag ledig i 1 veckan ska bli skönt. Så du ska komma i tidningen? Nej nu ska jag tömma min tvättmaskin och snart är det dax att ge sig av till jobbet. Ha det bra Kram Susanne

2010-07-13 @ 07:47:57
Länk: http://vejers.blogg.se/
linda

Hej hej !

hoppas du fortfarande läser min blogg, följer din blogg nästan dagligen, men är dålig på att kommentera, Tycker det är ledsamt att du känner dig så ensam ofta och har funderat själv på vad jag har, har inte många vänner men ett par som är helt underbara och som jag litar på fullt ut. Utan de skulle ja också må dåligt !

Stå på dig ! och ha en skön sommar ! ///Linda

2010-07-13 @ 20:41:49
Länk: http://misspainter.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: