Sommar....

Datum: 2010-07-06 Klockan: 09:59:09 Kategori: Kropp å själ/ADHD

...krämpor.

Ja krämpor.

Kroppen känns gammal.

Liksom sliten. Värk som liksom bara maloch mal. Ömmande leder och ömmande muskler.

AJ AJ AJ... man liksom går där med ryggen krum å ojjar sig. Sedan sitter man med de få vänner man har och ska vara värst... JAG ÄR SJUKAST... jag har MEST ont.

Sjukast är bäst och vinner.

Vi sitter där och ska vara sjukast. Slå den andra i krämpor som vi har för dagen. Har den ena något ska man utbrista:

-Då ska du KÄNNA mina knän!!!

Ler.... nejdå... inte riktigt men nästan. Krämporna har jag och snart ska jag jobba. Fast jag känner mig som hundra och borde åka rullstol. I värmen ska jag kämpa. Å som någon hade sagt om att man inte skulle behöva jobba i 30 graders värme inomhus när de finns ventilation som kan avhjälpa:

-JOBBA LITE SAKTARE!

Så med den inställningen ska ja jobba saktare ikväll och bli än svettigare.... å om det blir något akut ska vi inte glömma att jobba just SAKTA för i ett sånt läge är de ju fullt naturligt att ta de riktigt LUGNT....

Otroliga svar....

Jag tar ett djupt andetag. Känner all värk som liksom äter upp mig. Hur jag borde ge mig av för att träna... men att kroppen är så trött så att det inte går. Tar ett andetag till och försöker fylla kroppen med energi och TÅLAMOD. Jag har inget tålamod alls just nu.

Ett av barnen spelar trummor det andra är arg av någon anledning. Mamman är slutkörd och skulle vilja ha SEMESTER från sig själv.

Från mig och krämporna. En resa med ordnade påhitt så rastlösheten slipper få fäste. En sån resa... som är gratis enbart för mig.




Kommentera här 4 st

Kommentarer
Georg Hendrix

Kolla på bildspelet och första bilden. Det kände du inte till va?



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article505318.ab



:P

2010-07-06 @ 13:49:51
Länk: http://georg.blogg.se/
Pernilla

OK vad synd...hur är det annars då?

2010-07-06 @ 15:18:22
Länk: http://candygirl84.webblogg.se/
Johan

SV: Nej, det låter inte helt fel :)



Ja, det där med namn är intressant. Johan är på väg ner, det har jag läst. Jag lär i alla fall inte döpa mina barn till Barbro och Bengt, haha! :)



Haha, tack! :)

Jag blev ganska nöjd med det faktiskt :)



Ja, jag tänker också mycket på sådant. Allt nytt relaterar jag ju, precis som du säger, till det jag redan har sett en gång i tiden. En ny bil t.ex. vet jag inte hur den ser ut. Då får man försöka förklara det med äldre bilar, bilar jag vet hur de ser ut och jämföra med dem för att försöka skaffa sig en uppfattning om hur den ser ut.

Har man aldrig sett relaterar man mycket till känslor osv. Det är ju svårare att få en verklig bild av något då. Modeller av olika slag är bra då tror jag. Det här vet ju inte jag heller hur det fungerar, men jag kan tänka mig hur jag tror det skulle vara och hur man gör.



Det är märkligt. I så fall besitter han bara, enbart, den kunskapen att kunna räkna ut datum, för vanliga enkla mattetal klarade han inte.



Ja, jag ska googla på det! :) Låter intressant...



Nejh, helt 100 kan man inte vara, men jag är ändå ganska säker på att det kommer bli bra. Det känns bra, det känns rätt. Både för henne och mig. Så det blir nog bra :)

Hon är glad att hon har träffat mig, det vet jag. Och jag är glad att jag har träffat henne med. Jättegla, verkligen. :)



2010-07-06 @ 18:17:56
Länk: http://schumacher4ever.blogg.se/
Georg Hendrix

Igår såg jag "Trainspotting". Mycket bra film men under en viss period kommer det lite sex och en tjej ska ta av byxorna på en kille och säger "let's see what I've been missing".. snart ser man en efter scen (man förstår inte riktigt vad som händer däremellan) där han ligger helt naken, hon ser på den normalstora snoppen och säger "oh, not much..." och drar över honom lakanet. Det är bara en film, men den mentaliteten att en normalstor snopp (elle A-Kupa på bröst) vore FEL bara för att det finns större borde försökas ta bort..:/

2010-07-06 @ 19:38:48
Länk: http://georg.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: